Hvad er forskellige dele af langrend?

December 19


Hvad er forskellige dele af langrend?


Langrend er blevet udråbt som måske den bedste all-around aerobe motion. Det giver ikke kun dit hjerte-kar-system en pokkers af et løft, men i modsætning til sin tørre-land modstykke, løb, det bygger også øverste organ styrke og ikke indebærer beskød med tilhørende biomekaniske mayhem.

Ski

Langrendsski er længere og smallere end alpin ski. Du kan anslå en passende længde ved at hæve armen over hovedet og måle afstanden fra jorden til dit håndled. På grund af den måde, de fleste kurser er præparerede, bør ski bredde ikke overstige 7 cm --- lidt smallere end 3 inches. En mere fleksibel par er bedre egnet til at tænde blødere sne og ved lavere hastigheder, mens en stivere par er at foretrække for sving på fast sne på hurtigere hastigheder.

Andet udstyr

Du kan vælge fra mellem generelle touring støvler, der er mere fleksible og ofte har ekstra funktioner såsom covers og tilbehør til gamacher, og støvler til metal-edge ski, som er stivere, højere-cut og bedre til at vende. Ligeledes bindinger kommer i både touring og metal-edge sorter; sidstnævnte er bredere og mere robust, men mindre teknisk sofistikerede.

Den type af poler, du vælger, afhænger af overfladen. Traditionelt skiløbere valgte poler, der kom op til deres armhulerne, men i dag, i-track skiløbere typisk bruger lidt længere, lysere poler og gratis skiløbere vælger kortere, tungere poler.

Teknik

Der er to grundlæggende måder, du kan komme videre langrendsski: klassisk stil og skate stil. Skate stil kaldes også gratis skiløb, som ikke må forveksles med freestyle skiløb, en helt anden disciplin. I den klassiske stil, du holder dine ski parallelt og i to veldefinerede spor, og du fremdrive dig fremad i en "kick-og-glide" måde. I skating stil, som navnet antyder, dine mekanik ligner dem, der anvendes i skøjteløb. Dine ski er tættere sammen bag dig, end de er foran dig, og du primært bruger den indvendige kant af dit udstyr til fremdrift. Generelt skating stil giver dig mulighed for at stå på ski hurtigere, men i meget lave temperaturer hastigheder ved hjælp af den klassiske stil tilgang dem, der ses ved brug af gratis-skiløb teknik.

Fysiologi

Regelmæssige anfald af langrend kan forbedre din aerobe kondition dramatisk. Ifølge en undersøgelse foretaget af PA Eisenman og kolleger offentliggjorde i august 1989 nummer af tidsskriftet af "Sports Medicine," elite langrendsløbere har nogle af de højeste iltoptagelse værdier blandt udholdenhedsatleter. Deres andel af slow-twitch muskelfibre til hurtigt ryk muskelfibre er som på vellykket marathoner, usædvanlig høj. Ikke overraskende, de har meget lidt kropsfedt. I sammenligning med andre udholdenhedsatleter som løbere og cyklister, varierer deres kropsvægt bredt; det er fordi lettere skiløbere udfører særligt godt på stigninger, mens tungere dem er en fordel på nedkørsler, så forskellige kurser begunstiger forskellige størrelser af skiløbere. Disse karakteristika elitesportsudøvere trods, behøver du ikke at være en whippet eller en naturlig atlet at nyde aktiviteten; masser af dagligdags folk er regelmæssige skiløbere.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com