Hvordan til Steam Spinat

December 31


Hvordan til Steam Spinat


Spinat defineres ofte som en super-mad, og retmæssigt så. Den grønne grønne grøntsager er fyldt med vitamin A, vitamin K, vitamin C, folat, magnesium, jern, mangan, calcium og fiber. Spinat indeholder også belastninger af fytokemikalier, som er stoffer, der findes i planter, der hjælper off sygdom. Selvom du kan nyde spinat blade rå, let dampning af grøntsager hjælper nedbryde oxalsyre, et kemikalie findes i visse fødevarer, der kan forstyrre optagelsen af ​​calcium. Når oxalsyre nedbrydes, din krop er i stand til at absorbere alle de næringsstoffer, du har brug uden indblanding.

Trin 1


Hvordan til Steam Spinat


Fyld bunden gryde med en dobbelt slagtekyllinger eller damper puljen op omkring halvvejs med vand. Sæt gryden på komfuret og tænde for varmen på høj, således at vandet kommer i kog.

Trin 2


Hvordan til Steam Spinat


Vask spinaten grundigt med koldt vand og grøntsager vask, hvis du har det. Pat tør med et rent stykke køkkenrulle. Hak spinaten groft, at fjerne enhver hård stængler.

Trin 3


Hvordan til Steam Spinat


Sæt den øverste pot dobbelt kedel oven på bunden gryde eller placere damper kurv i gryden, når vandet koger. Skru ned for varmen og lad vandet køle lidt.

Trin 4


Hvordan til Steam Spinat


Fyld den øverste gryde med dobbelt kedel eller damper kurv med din vasket spinat og dækning. Lad spinat til at sidde i et par minutter. Hold øje med spinat som det kokke. Spinat kokke hurtigt og kan blive overcooked meget hurtigt.

Trin 5


Hvordan til Steam Spinat


Fjern spinat fra varmen, så snart den begynder at visne. Hvis du venter for længe, ​​vil spinat absorbere al fugt fra dampen og bliver klæg.

Trin 6


Hvordan til Steam Spinat


Vend spinat ud på en plade dækket med et stykke køkkenrulle eller i en si. Den køkkenrulle vil absorbere overskydende fugt og sien vil lade overskydende fugt at dryppe ud af spinat.

Trin 7


Hvordan til Steam Spinat


Krydr spinat som ønsket. Salt, peber, citron peber, citronsaft, hvidløg pulver og løg pulver alle gøre store tilføjelser til dampet spinat. Serveres varm.

Tips

  • Store dampet spinat i køleskabet i to til tre dage, og i fryseren i lufttæt emballage til op til et år.

Du skal bruge

  • Spinat
  • Dobbelt kedel
  • Vegetabilsk vask (valgfrit)

© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com