L-Arginin Dosering for vægttab

December 17


L-Arginin Dosering for vægttab


L-Arginin kan have kraftig virkning på dit vægttab resultater. Som en essentiel aminosyre, der findes arginin i din kost som en bestanddel af proteinrige fødevarer. Men under supplerende arginin giver ekstra fordele, som kosten arginin ikke kan opnå. Eksempler på populære arginin analoger indbefatter L-arginin, arginin malat, arginin alpha-ketoglutarat, arginin keto-Isocaproate og / eller arginin-ethylester. Rådfør dig med din læge, før du tilføjer eventuelle tillæg til din vægt-tab program.

Funktion

L-Arginin har mange vigtige funktioner i den menneskelige krop, men dens mest relevante virkninger for vægttab højne nitrogenoxid (NO) og HGH (humant væksthormon), i henhold til "Alt du behøver at ingen" af Jordana Brown. Desuden arginin forbedrer muskelstyrke, øger libido, beskytter hjertet, udløser proteinsyntese og kan have en vigtig rolle i genopretning og sårheling.

Effekter

Arginin øger NO niveauer ved at fungere som en forløber for denne vigtige gas, der blev kaldt "molekyle af året" i 1992 i "Science" magasin på grund af sine mange kritiske sundhedsmæssige effekter. Faktisk videnskabsmænd, der opdagede nej'er gavnlige virkninger på hjertet vandt Nobelprisen i fysiologi / medicin. Ved at dilatere blodkar, NO leverer mere ilt, blod og næringsstoffer til arbejdende muskler. Dette er ikke kun effekter energi niveauer, muskuløs volumen og proteinsyntese, fører også til mere fedtforbrænding, ifølge "Fysiske Anabolics" af Jerry Brainum.

Dosering

Ifølge "The Top Ti SUPPs Du kan ikke leve uden" af Jim Stoppani ph.d., L-arginin eller dets analoger skal tages tre gange dagligt for at optimere både NO og HGH niveauer for vægttab. Stoppani anbefaler at tage 3-5 gram, når man vågner, 3-5 gram før en træning og en endelig dosis før sengetid. Forøgelse af dosis til syv til 10 g medfører en større indvirkning på HGH, som har potente fedt-brænding virkning. Du bør tage arginin på tom mave for de bedste resultater.

Fordele

Et almindeligt oplevede fordel er en stigning i muskel pumper, mens de udfører modstand træning. Da L-arginin omdannes til NO, mere vand og blod rush i arbejdende muskler, udvide muskler og skabe en hud-stretching føler. Den øgede næringsstof-levering kan også øge energi niveauer til at hjælpe dig med at træne længere og hårdere i gymnastiksalen. Stigningen i HGH, fra arginintilskud tillader IGF-1 og andre relaterede hormoner at tilpasse med muskel receptorer for mere muskel bygning og fedtforbrænding, ifølge "Amino Action" af Steven Stiefel.

Overvejelser

Supplering med aminosyren arginin kan have negative virkninger for de personer, der er smittet med herpes virus. Du kan også opleve gastrointestinale bivirkninger såsom mavebesvær, diarré eller gas. Du bør altid starte med den laveste effektive dosis, som den optimale portionsstørrelse afhænger af din kropsvægt og unikke krop kemi. Kvinder kan også tage arginin kosttilskud, men kan ønske at anvende en lavere dosis. Altid konsultere din læge, før du tager nogen L-arginin eller NO kosttilskud.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com