Breads At medvirke til at sænke kolesterol

December 22


Breads At medvirke til at sænke kolesterol


Overvågning og forvaltning af dit kolesterol er en vigtig del af at opretholde din generelle sundhed. Ifølge American Heart Association, kan en lav-kolesterol kost reducere risikoen for hjertesygdomme og en række potentielt alvorlige helbredsmæssige forhold. En kost rig på frugt, grøntsager og fedtfattige fuldkorn kan sætte dig på vej mod at sænke dit kolesteroltal.

Oversigt over Kolesterol

Der er to hovedtyper af kolesterol, low-density lipoprotein og high-density lipoprotein. LDL rutinemæssigt kaldet dårlige kolesterol, fordi for meget af det kan ophobes i dine arterier og vener og hærde i plaques. Denne plak hæmmer blod fra effektivt pumpning organer som hjerte og hjerne. Høje niveauer af LDL øge den potentielle risiko for koronar hjertesygdom.

Forebyggelse / Solution


Breads At medvirke til at sænke kolesterol


Du kan sænke dit kolesteroltal gennem kost og livsstilsændringer. Et hjerte-sund kost, regelmæssig motion og undgå tobak er afgørende for at holde dit kolesteroltal lavt. Fødevarer, der sænker kolesterol er havregryn, fisk og omega-3 fedtsyrer, nødder, olivenolie og fødevarer med plantesteroler.

Fiber


Breads At medvirke til at sænke kolesterol


Fødevarer, der er høj i opløselige fibre er med til at reducere niveauet af dårlige kolesterol i blodbanen. Havregryn, havre klid, hele-hvede eller multigrain produkter er alle gode kilder til opløselige fibre, og disse kan komme fra brød. Kvinder bør sigte mod at spise mindst 21 til 25 g fiber om dagen, mens mænd bør sigte mod at spise 30 til 38g om dagen. Fiber hjælper med at reducere mængden af ​​kolesterol din krop absorberer fra fødevarer.

Husholdningsmaskiner til lavere kolesterol


Breads At medvirke til at sænke kolesterol


Du kan optage brød i din kost, hvis du er fan af kulhydrater, og du forsøger at sænke dit kolesteroltal. Hele-hvede, multigrain og rug brød er gode muligheder for et hjerte sund kost. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i "Journal of Nutrition," spise rugbrød kan sænke blodets LDL-niveauet hos mænd med let forhøjet kolesteroltal. Der er omkring 2 g fiber i et udsnit af rug, hel-hvede eller multigrain brød.

Overvejelser


Breads At medvirke til at sænke kolesterol


Motion og en afbalanceret kost rig på fiberrige fødevarer, såsom hel-hvede brød, er af afgørende betydning, når det kommer til at styre og vedligeholde dit kolesteroltal. For nogle kan medicin være nødvendig for at få dit kolesteroltal inden for et normalt og sundt sortiment. Hvis du forsøger at styre dig kolesterol, skal du kontakte din læge for at udarbejde en plan, der er rigtige for dig.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com