Fodbold praksis øvelser til Middle School

December 8


Fodbold praksis øvelser til Middle School


Middle school fodbold er en lærerig oplevelse for spillerne. Spillet kan være noget konkurrencedygtige, fordi trænere og spillere ønsker at vinde, men de vigtigste aspekter er ved at lære om specifikationerne af hver position, konditionering for de krav, sporten og forstå værdien af ​​faktorer som teamwork og arbejdsmoral. Praksis øvelser kan hjælpe aktørerne med at forbedre på deres sport.

Bag Drill

Running backs nødt til at lære at tage en hånd væk fra quarterback og derefter skære hurtigt for at undgå tackler. Posen bore lærer driften tilbage til at gøre begge disse ting. Har runningback linje op omkring syv meter bag quarterback. En coach linjer op, som om han var en linebacker, på tværs fra centrum, der har en blokerende taske. Efter quarterback tager snap fra centrum, han falder tilbage og hænder væk fra bolden til running back. Den running back løber lige ud og træneren flytter til venstre eller højre. Så snart træneren flytter, de kører tilbage nedskæringer i den modsatte retning så hurtigt som muligt og samtidig bevare sin balance. Giv hver runningback fem forsøg på dette bore.

Defensiv Anerkendelse Drill

De forsvarslinjer op med fire defensive linebackers og tre linebackers. Lovovertrædelsen linjer op i sin standard formation, med mindst én kører frem og to wide receivers. På træneren signal, lovovertrædelsen kører en bruden feje til running back eller en bibeskæftigelse pass. I denne øvelse skal forsvaret anerkende stykket med det samme og bevæge sig hurtigt i den rigtige forsvar. Hvis det er en kørende spil, skal den defensive lineman angribe hullerne og få indtrængen i backfield, mens linebackers skal strømme til bolden. Hvis det er en pass play, den defensive linemen haste quarterbacken og linebackers og sekundære dråbe i zone dækning. Hvis der er nogen tøven, træneren blæser i fløjten, og genstarter spillet.

Cross Drill

Denne boremaskine er designet til at hjælpe modtagere med deres koncentration på bolden. Det er især vigtigt for middle-school-modtagere, der ikke får mange muligheder for at fange bolden. I denne bore, bred receiver løber 10 meter op ad banen og fik inde til at køre et krydsmønster over midten af ​​feltet. Den defensive back kører i den modsatte retning og krydser foran wideout. Det quarterback kaster bolden til wideout lige før den defensive back kors foran ham. Dette hjælper wide receiver forbedre sin koncentration. Kontroller, at hver modtager får mindst tre forsøg på boremaskine.

Udenfor Arm Drill

Running backs skal være pålidelig, når det kommer til at holde fast i fodbold. En af nøglerne til dette er at placere fodbold i den rigtige arm. Når running back løber til højre side af feltet, skal bolden placeres i højre arm. Når han sender sin venstre, skal det være i sin venstre arm. Giv væk fra bolden til de kører tilbage tre gange kører til sin ret og tre gange i træk til venstre for ham. Dette vil hjælpe ham vænne sig til at sætte bolden i hans uden arm hver gang.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com