Hvordan at slippe af Hvide pletter på hovedbunden

December 30


Hvordan at slippe af Hvide pletter på hovedbunden


Psoriasis almindeligvis vises på knæ og albuer, men kan også påvirke hovedbunden. Skællede hvide pletter, som faktisk lag af døde hud med et pulverformigt glans, er karakteristiske for psoriasis i hårbunden tilstand. I nogle tilfælde kan de hvide pletter spredes til nakken, langs hårgrænsen og pande og bag ørerne. Ifølge National Psoriasis Foundation, aktuelle behandlinger er ofte den første linje i forsvaret, når det kommer til at komme af hvide pletter på hovedbunden.

Trin 1

Vask din hovedbund med en shampoo, der indeholder tjære eller salicylsyre. En tjære eller salicylsyre shampoo vil hjælpe blødgøre pletter af døde hud i milde tilfælde af psoriasis. Massage kvart størrelse mængde shampoo i din hovedbund i fem minutter. Skyl shampoo og skalaer væk med vand.

Trin 2

Påfør et aktuelt creme til de hvide pletter. Over-the-counter topiske cremer, der indeholder anthralin eller Dovonex indeholder ingredienser, blødgøre de hvide pletter før vask. Massage en ært mængde aktuelt fløde i det berørte område ved hjælp af fingerspidserne. Vent 30 minutter og shampoo den aktuelt fløde og den tørre hud væk.

Trin 3

Spørg din læge om receptpligtig medicin, der kan hjælpe, hvis din hovedbund psoriasis ikke er i bedring. Hun kan pålægge dig at tage en mundtlig receptpligtig medicin såsom ciclosporin, methotrexat eller en mundtlig retinoid, for at forhindre en mangedobling af døde hudceller og behandle din tilstand.

Advarsler

  • Afstå fra plukning og kradse på de hvide pletter på din hovedbund. Dette kan forårsage blødninger og hudskader. Hvis du skal lindre en kløe på din hovedbund, bruge kugler af fingerspidserne i stedet for dine negle.

Tips

  • For nogle mennesker, lysterapi arbejder for at modvirke psoriasis. Denne behandling er mest effektiv i dem, der har tyndt hår eller en skaldet eller glatbarberet hoved. Nogle læger ordinere ultraviolet kamme eller enheder, der strækker UV lys på hovedbunden.

Du skal bruge

  • Tjære eller salicylsyre shampoo
  • Aktuel creme indeholdende anthralin eller Dovonex
  • Oral receptpligtig medicin

© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com