Sådan bruges Olive Leaf Extract for Herpes

December 27


Sådan bruges Olive Leaf Extract for Herpes


Herpes er en smitsom sygdom spredes ved kropsvæsker og hud-mod-hud kontakt, med varierende typer. De mere almindelige typer af herpes er genital og mundtlige, med smertefulde sår udvikler omkring smittede områder. Mens der ikke er nogen konkret kur mod herpes, er der en række afhjælpende foranstaltninger, der bekæmper og kan i høj grad påvirke spredningen af ​​herpes. Et sådant våben er olivenbladekstrakt. Denne ekstrakt anvendes til medicinske formål og er kendt for at være antiseptisk, antibakterielle, anti-aging og effektiv til behandling af cancere. Det er også anvendes til behandling af virale sygdomme, såsom herpes.

Trin 1

Tage tre til fire 500 mg tabletter hver sjette time før eller mellem måltiderne. Den anbefalede dosis er én tablet hver sjette time, men akutte infektioner, såsom herpes kræver mere.

Trin 2

Fortsæt med at tage 3-4 piller hver sjette time, indtil en mærkbar forandring eller "dø" forekommer. Det betyder, at medicinen virker, selv om effekter kan føle ubehageligt. Symptomerne omfatter træthed, influenzalignende symptomer, hovedpine og diarré blandt andre. Disse er afgiftning symptomer og kan ramme umiddelbart efter supplement behandling.

Trin 3

Mindske mængden af ​​tabletter, der er truffet indtil disse symptomer forsvinder. Hvis disse symptomer er meget svære, stoppe med at tage tabletterne, indtil symptomerne forsvinder, som kan være alt fra en dag til en uge.

Trin 4

Besøg en holistisk praktiserende læge. Han vil oprette et program, der kan hjælpe i afgiftning proces, især hvis virkninger er alvorlige. Praktiserende læger vil også rådgive, hvornår og hvor meget af tabletterne skal tages, efter at "dø" effekter ware fra.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com