Omega 3 Fordele for kvinder

November 28


Omega 3 Fordele for kvinder


Omega-3-fedtsyrer er flerumættede fedtsyrer, som er vigtige for en række fysiologiske processer. National Center for komplementær og alternativ medicin på National Institutes of Health påpeger, at de fleste amerikanere spiser for få omega-3 fedtsyrer og alt for mange omega-6 fedtsyrer. En kost højt indhold af omega-3 fedtsyrer er knyttet til flere hjerte-kar sundhedsmæssige fordele og kan forebygge hjerte-kar-sygdomme, No.1 dræber af amerikanske kvinder.

Kardiovaskulære Fordele

Forbruget af omega-3 fedtsyrer eicosapentaensyre eller EPA, og docosahexaensyre eller DHA, reducerer risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde. Det sænker også risikoen for dødsfald blandt personer med allerede eksisterende hjerte-kar-sygdom. National Center for komplementær og alternativ medicin rapporterer, at omega-3 fedtsyrer lavere triglycerid, reducere blodtrykket og kan forebygge åreforkalkning.

Fordele for gravide

Gravide og ammende kvinder nødt til at forbruge omega-3 fedtsyrer til at understøtte deres egen sundhed samt deres barns vækst og udvikling. DHA er en omega-3 fedtsyre, som findes i høje niveauer i hjernen og øjnene. Desuden høj omega-3 indtag kan forhindre præeklampsi, reducere risikoen for for tidlig fødsel og øge fødselsvægt. Den amerikanske Graviditet Association bemærker, at omega-3-fedtsyrer kan også reducere risikoen for postpartum depression hos kvinder.

Andre ydelser

Tidlige studier støttet af National Institutes of Health har vist, at omega-3-fedtsyrer forbedre symptomerne på rheumatoid arthritis ved at reducere stivhed og ledsmerter. Det igangværende arbejde er ved at undersøge potentielle rolle omega-3 i astma, neurologisk degeneration, diabetes, inflammatorisk tarmsygdom, lupus, osteoporose og forebyggelse af organafstødning. Men disse undersøgelser er i gang og har endnu ikke vist entydige resultater, der understøtter et link til omega-3 fedtsyrer.

Kilder

De bedste kilder i kosten af ​​omega 3 fedtsyrer indbefatter koldtvands fisk og indmad. Alfa-linolensyre findes i grønne bladgrøntsager, nødder og vegetabilske olier, såsom canola, soja og hørfrø. Personer, der ikke forbruger fisk mindst to gange om ugen kan have brug for en omega-3-tilskud. Som med alle nye tillæg, konsultere din sundhedspleje udbyder, før du tager omega-3.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com