Ting at gøre for at lære Modsætninger til Småbørn

November 25


Ting at gøre for at lære Modsætninger til Småbørn


Begrebet modsætninger kan synes indlysende for dig - men til dit barn er det en ny måde at tænke på, fordi en 2-årig barn er begyndt at forstå, at der findes relationer mellem objekter, ifølge den amerikanske Academy of Pediatrics 'Sund Børn website. Denne kognitive milepæl gør det lettere for et lille barn til at tackle opgaven med at lære om modsætninger.

Sortering Big og Small

Småbørn kan mestre - og nyde - simple sorterings- aktiviteter. Hjælp dit barn forstå modsætninger ved at have dit barn sortere forskellige elementer efter karakteristika. Hjælp ham lære forskellen mellem store og små ved at give ham fire eller fem store blokke og det samme antal små blokke. Spørg ham om at sætte de store blokke i en bunke og de små i en anden bunke. Start enkel og bruge blokke, som er alle af samme form og farve. Som dit barn bliver bedre til at forstå begrebet store og små som modsætninger, bruge forskellige former af blokke eller en regnbue af farver. Dette vil gøre det muligt for ham at adskille egenskaber, og til at lede efter den store-lille komponent.

Night and Day

Hjælp dit barn lære, at nat og dag er modsætninger ved at prøve et enkelt billede aktivitet. Tag to billeder af den samme udendørs område - såsom din baghave - med ét foto taget om natten, og den anden foto taget i løbet af dagen. Vis fotos til dit barn, og bede hende om at fortælle dig forskellene mellem de to. Kig efter hende til at bruge et par grundlæggende ord som "light" og "mørke" til at beskrive, hvad hun ser.

Back og Front

Ændring af visning af et objekt kan omdanne det fra et objekt til et andet i dit barns sind. Lær ham om modsætninger ved at søge ud elementer, der har en konkret og bag. For eksempel hente hendes foretrukne board bog og se på forsiden. Har hende interagere med dække; lad hende røre det og bruge simple ord til at beskrive det, som â € ~â € ™ det beginning.â € ™ â € ™ Flip bogen igen og gøre det samme med ryggen, og lod hende beskrive bagsiden af ​​bogen med ord som "ende" eller "tilbage."

Følelser

Selvom dit barn er ikke en mester i sine følelser, han er i stand til at forstå ord, som mærker følelser som glad, trist eller vred, ifølge eksperterne børns udvikling med PBS Forældre. Lær ham følelsesmæssige modsætninger som glad og trist med en farvelægningsaktiviteten. Tegn to enkle ansigter, minus munden. Gør cirkler til hovedet, to prikker for øjnene og tegne en trekant eller vinklet "L" for næsen. Vis dit barn et smil på dit eget ansigt og bede hende om at trække en i den første cirkel. Lav en panderynken og få hende trække en på hovedet smil på den anden flade.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com