3 timers kost måltid planer

November 2


3 timers kost måltid planer


Den 3-timers Kost er et vægttab plan er udviklet af fitness træner Jorge Cruise. Præmissen bag planen er, at du spiser et måltid eller mellemmåltid hver tredje time. Ifølge Cruise, spise ofte øger din basal stofskifte og energi niveauer, undertrykker appetitten, sænker dit kolesterol og reducerer din produktion af cortisol. Cruise måltid planer omfatter masser af sunde fødevarer, men også tillade en vis "junk", og forarbejdede fødevarer, der opfylder cravings og tilbyder bekvemmelighed.

Egenskaber

En daglig kostplan på 3-timers kost indeholder tre måltider og to eller tre snacks. For en person, der vågner tidligt, kan måltider forekomme kl 4, 10 og 16:00, med snacks på 7 am, 1 pm og 07:00 For en person, der rejser sig senere, kan morgenmad ske klokken 10, frokost 1 PM, middag på 19:00 og snacks ved 4 pm og 09:00 Cruise anbefaler at oprette måltider ved hjælp af en standard 9-tommers middagstallerken og fylde halvdelen med grøntsager, eller med frugt ved morgenmad. Du kan derefter tilføje en servering af kulhydrater omtrent på størrelse med en Rubiks terning og en servering af protein svarende til størrelsen af ​​et spil kort. Tilsæt 1 tsk. umættet fedt for at fuldføre måltidet. Snacks indeholder omkring 100 kalorier og kan omfatte forarbejdede snackbarer, 100 kalorieindhold packs, riskager, frisk frugt, yoghurt eller nødder. En af dine snacks kan også være en "behandle" såsom 30 til 50 kalorier i cookies, slik eller jelly beans.

Forplejning One

Begynd med en pølse og ost Morgenmad burrito lavet med hele æg, æggehvider, magert pølse, rød peber strimler og fedtfattig ost i en 6-tommer, hele hvede tortilla. Har det med et kvart cantaloupe toppet med 1/4 kop snittede jordbær. Din frokost kunne omfatte en frossen kost måltid af peber bøf med en stor grøn salat på siden. Til middag, kan du have en tofu røre FRJ med gulerødder, broccoli og ½ kop brune ris. For snacks, har en kop æblemos, seks saltede kiks og ½ spsk. chokolade chips til en behandler.

Forplejning Two

Morgenmad kan omfatte en fastfood æg sandwich på en engelsk muffin med 1 kop fedtfattig mælk og en orange. Til frokost, lave en salat med foråret greens, rejer, tomater, sorte bønner og kogte majs toppet med cashewnødder, grønne løg og klædt med en lille mængde af olivenolie. Ved middag, fylde en pita med 3 ounce af færdigpakkede kalkun kødboller, almindelig yoghurt, salat og tomat. Snacks kunne omfatte 15 tortilla chips, ½ kop nonfat frossen yoghurt og tre gingersnaps

Forplejning Tre

Lav en bacon og kartoffel omelet med 2 æg, 1 skive kalkun bacon, 1 lille kartoffel og ½ kop rå spinat. Har ½ af en grapefrugt på siden. Til frokost, har en 12-tommer lavere fedtindhold, take-out pizza med blot ét kød option på de fleste. Har en grøn side salat også. Til middag har 2 lam ribben koteletter broiled med olivenolie og rosmarin sammen ½ kop ris pilaf og en blandet grøn salat. Dine snacks kan omfatte en lille æble, 2 kopper druer og en sandwich cookie.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com