Tørgær Næringsindhold

November 7


Tørgær Næringsindhold


Aktivt tørgær er en form for bagegær bruges til surdej, eller udvide, brød før bagning. Det sælges i pre-målt ¼ oz. engangs-kuverter, med tre kuverter forbundet og sælges som en enhed. Den findes også i 4-oz. krukker og for bulk brug i store poser. Du kan finde mindst én form for tørgær om bagning gangene i de fleste dagligvarebutikker. På trods af sin lille formular, kerner af gær pakke en kraftfuld punch, med så lidt som 7 gram gær i stand til at skabe en lys, luftig brød.

Kalorieindholdet

Aktivt tørgær har 21 kalorier pr 7 gram eller ¼ oz. kuvert. Fordi de fleste enkelt loaf brød opskrifter kræver en konvolut af tørgær der svarer til 2 ¼ tsk, er gær ikke bidrager væsentligt til kalorieindholdet i det endelige brød produkt.

Natrium

En konvolut af tørgær indeholder 4 mg natrium, hvilket er en brøkdel af 2.300 milligram dagligt grænsen, som Institute of Medicine. Centers for Disease Control og Forebyggelse bemærker, at indtagelse af overskydende natrium kan føre til forhøjet blodtryk, som er en forløber for slagtilfælde og hjerteanfald.

Kalium

En ¼ oz. kuvert af tørgær indeholder 140 milligram kalium. Da denne mængde gær gennemarbejdes et brød, tørgær gør et lille bidrag til din samlede daglige forbrug af kalium.

Kulhydrater

Kulhydrater består af sukker og kostfibre. Sukker er en kilde til hurtig energi til kroppen, mens kostfibre tilføjer løs vægt til dit fordøjelsessystem og hjælper med at reducere kolesterolindholdet i blodet. En kuvert tør aktiv gær indeholder 2,67 gram kulhydrater, med 1,5 gram fra kostfibre.

Protein

Protein virker som en byggesten til kroppens celler. Institute of Medicine anbefaler, at mænd i alderen 19 og op forbruge 56 gram protein dagligt. Kvinder i samme alder bør spise 46 gram dagligt. Fordi de opretholder deres egen krop og fodring væksten af ​​et foster og barn, bør gravide og ammende kvinder spiser 71 gram protein dagligt. En konvolut af tørgær indeholder kun 2,68 gram, og er ikke en væsentlig kilde til protein.

Fat

¼ oz. pakke af tørgær indeholder 0,32 gram fedt. Det indhold af mættet fedt tørgær er 0,042 gram, men hovedparten af ​​fedtindholdet stammer fra enkeltumættet fedt på 0,179 gram. Flerumættet fedt bidrager spormængder på 0,001 gram.

Jern

Det eneste vitamin eller mineral, som tørgær er jern. En pakke har 6 procent af den anbefalede daglige værdi af jern.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com