Liste over ASA Juridisk Slowpitch Softball Bats

November 13


Liste over ASA Juridisk Slowpitch Softball Bats


Den Amatør Softball Association of America (ASA) sætter bat standarder, herunder dem, for flagermus, der anvendes i slow-banen softball. Disse standarder holder spille fair og sikkert for alle deltagere. ASA test og certificerer flagermus, opdatering en officiel liste efter behov, når nye flagermus opfylder standarderne. Den ASA også en liste over ikke-godkendte flagermus for at undgå forvirring.

Producenter på listen

I februar 2014 ASA omfatter 36 producenter på listen over godkendte slow-pitch softball flagermus. Nogle producenter, såsom West Virginia Bat Company, har kun én godkendt bat, mens andre, såsom Louisville Slugger, har flere. Producenter inkluderer Anderson Bat Company, Reebok, Combat, DeMarini, Easton, Mizuno og Worth.

Symboler skal du se efter

Kig efter de korrekte symboler præget på flagermusene til at sikre, at du har plukket dem godkendt af ASA for langsom-banen softball. Nogle flagermus sport ASA 2000-logoet, som er en cirkel bemærke bat som certificeret. I midten af ​​logoet har året - 2000 - og siger bat i overensstemmelse med de standarder for ASA 2000. I 2004, ASA opdateret standarderne og logoet. 2004 certificering logo er formet som hjemme plade og siger "ASA Certified 2004." Opdateret igen i 2013, den nyeste certificering logoet er simpelthen ASA skjold, den samme, der bruges som den vigtigste logo for foreningen.

Hvordan ASA Picks Bats

Den ASA anvender en specifik test proces at afgøre, hvilke flagermus opfylder fairness og sikkerhedsstandarder. For at teste en flagermus, ASA skyder en softball på bat ved 105 mph, så måler hastigheden af ​​bolden, som den kommer ud af bat. Bolden skal være på rejse på 125 meter per sekund - omkring 85 mph - eller mindre, når den forlader BAT for bat til at blive certificeret til brug i slow-banen softball.

Flagermus skal undgås

For at sikre, at der er ingen tvivl om, hvor flagermus opfylde, ASA holder en liste over flagermus der blev undersøgt og godkendt på et tidspunkt, men ikke længere opfylder standarden. Gennem tilfældige test af godkendte flagermus ASA identificerer, nogle, der ikke opfylder standarden på grund af ændringer i fremstillingsprocessen eller andre faktorer; Disse flagermus ender på listen ikke er godkendt. De flagermus kan vise en certificering logo, der er blevet fremstillet inden ASA tilbagekaldt certificering. Alle producenter, der gør flagermus, der ikke modtager certificering, eller dem, der ikke længere opfylder betingelserne for certificering, også flagermus, der stadig opfylder standarden.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com