Nødder: Brændt Vs. Raw

November 4


Nødder: Brændt Vs.  Raw


Nødder er en lækker snack fyldt med ernæring. De er godt for dit helbred, så længe de ikke er slik-belagt, stegt i olie eller dækket med salt. De er tilgængelige rå og brændt, men er en bedre end den anden? Uanset hvad, gennemsnit nødder omkring 185 kalorier per ounce, og kan pakke på pounds, hvis du ikke passer på.

Ernæring af Brændt vs Raw


Nødder: Brændt Vs.  Raw


Der er kun små ernæringsmæssige forskelle mellem rå og tør-ristede cashewnødder, ifølge det amerikanske Department of Agriculture s næringsstof database. En ounce af rå cashewnødder indeholder 157 kalorier, 12,43 g fedt, 8,56 g kulhydrater, 5,17 g protein, 0,9 g fibre og 7 mcg af folat. En ounce af tørre-ristede cashewnødder indeholder 163 kalorier, 13,14 g fedt, 9,27 g kulhydrater, 4,34 g protein, 0,9 g fibre og 20 mcg af folat.

Raw Nut Danger


Nødder: Brændt Vs.  Raw


Rå nødder har den potentielle fare bære sygdom-forårsager bakterier. Salmonella er blevet rapporteret fra at spise rå mandler og pistacienødder. Behandling rå nødder med damp, tør varme eller propylenoxid reducerer risikoen for forurening med bakterier fra rå nødder. Der er ingen beviser for, at stegt, blancheret eller andre varmebehandlede nødder bære risikoen for forurening med salmonella, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse.

Fordøjelighed


Nødder: Brændt Vs.  Raw


Ristning ændrer fordøjeligheden af ​​mandler og deres virkning på at tilfredsstille sult, ifølge en undersøgelse, som sammenlignede fordøjelsen af ​​rå og ristede mandler, rapporteret i december 2009 nummer af tidsskriftet "Fødevarer Biofysik." Rå mandler fordøjes langsommere end ristede mandler, og de svulme mere fra mave væsker, hvilket skaber en større følelse af mave fylde og opfylder sult længere. Ristning forårsager mandler bliver lettere og mere effektivt fordøjet, som opfylder sult hurtigere, men for en kortere periode.

Sundhedsmæssige fordele


Nødder: Brændt Vs.  Raw


Spise nødder kan reducere din risiko for hjertesygdomme. Nødder er fyldt med sunde fedtstoffer og aminosyren arginin, der lemper trange arterier og øger blodgennemstrømningen, ifølge Harvard School of Public Health. Spise en ounce af nødder flere gange om ugen kan beskytte dig mod hjerteanfald, unormal hjerterytme og pludselig hjertedød. Nuts indeholder også E-vitamin, folinsyre, fiber og kalium. Gode ​​møtrik valg omfatter mandler, paranødder, cashewnødder, hasselnødder, jordnødder, pistacienødder og valnødder.

Ekspert Insight


Nødder: Brændt Vs.  Raw


Ristning nødder og frø ikke væsentligt ændrer deres næringsværdi, og hævder, at ristning nødder ændringer fedtsammensætning eller reducerer E-vitamin er usande, ifølge Karen Collins, MS, RD, CDN, for American Institute for Cancer Research. Enten er en god kilde til næringsstoffer, så bare vælge den sort du nyder mere, Collins rådgiver.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com