Olive Leaf Extract & en overaktiv immunsystem

November 29


Olive Leaf Extract & en overaktiv immunsystem


Olive bladekstrakt indeholder naturlige antimikrobielle stoffer og antioxidanter. En 1999 undersøgelse fra universitetet i Rom vurderede den antimikrobielle aktivitet af oleuropein og hydroxytyrosol, to af de mest levedygtige ingredienser i oliven blade ekstrakt. Begge disse har vist en evne til at bekæmpe Staphylococcus og Salmonella. Olive leaf ekstrakt kan hjælpe kamp og lidelser, der berøres af overaktive immunforsvar.

Problemer med overaktiv immunsystem

Ved første øjekast, vil en overaktiv immunsystem synes at være en positiv udvikling, fordi dit immunsystem angriber potentielle sundhedsmæssige problemer let. I virkeligheden er det modsatte tilfældet. Hvis du har en overaktiv immunsystem, kan din krop angribe sig selv. For eksempel i tilfælde af rheumatoid arthritis, er immunsystemet angriber ledhinden mellem leddene. I multipel sclerose, immunsystemet angriber myelinskeden.

Olive Leaf Extract

Den oleuropein i olivenbladekstrakt kan hjælpe dem, der lider af osteoarthritis og rheumatoid arthritis, i henhold til en 2007 Arizona State University rapporteret i Nutrition Research. Forskningen involverede give blad ekstrakt 90 patienter arthritis oliven i form af "vegetation vand" i otte uger. Patienterne udviste fald i inflammation og smerte, ifølge undersøgelsen.

Churg-Strauss syndrom

Churg-Strauss syndrom er en lidelse, der fører til hævelse og inflammation i blodkarrene. Hævelsen kan føre til begrænsning af blodgennemstrømningen til vigtige organer. Churg-Strauss syndrom er forårsaget af et overaktivt immunsystem, ifølge MayoClinic.com. Mens der ikke er nogen kur, kan olivenbladekstrakt hjælpe flere af de symptomer, herunder astma, feber, nattesved, træthed og mavesmerter.

Olive Leaf Extract Additonal anvendelser

Olive bladekstrakt betragtes som en holistisk redskab til at bekæmpe kronisk træthed, influenza, forkølelse, herpes, svamp og gær infektioner, bakterielle infektioner, hudsygdomme og tropiske sygdomme. Men betydelig forskning har endnu ikke afsluttet sin medicinske virkning, og du skal kontakte din læge, hvis du agter at bruge oliven blade ekstrakt.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com