Simple & lækre måder at tilberede en Filet Mignon på en stegepande

October 5


Simple & lækre måder at tilberede en Filet Mignon på en stegepande


Bryd den trofaste stegepande til at lave mad filet mignon på en måde, praktisk gør en steak kniv irrelevant. En af de mere dyre udskæringer af oksekød, filet mignon kommer fra det franske udtryk "nydelig filet" eller "søde filet," og henviser til snittet fra mørbrad område af koen. Hvad du får for stor pris er ømhed, da mørbrad muskler er ikke-vægtbærende og den del af koen ikke får en masse motion.

Den franske Way

Wrap fire 6-oz. filet mignons i skiver bacon. Placer 1 spsk. hver sort og hvid eller rosa peberkorn i en lille plastikpose og whack med en hammer eller bunden af ​​en gryde. Drys fileter med kosher salt og de knuste peberkorn, skubbe krakket peber ind i kødet. I en stor, tung stegepande, smelte 1 spsk. smør og 1 spsk. olivenolie over medium-høj varme. Placer bøfferne på panden og kog 3-4 minutter pr side for mellemstore sjældne. Placer bøfferne på en tallerken og kassér bacon skiver. Retur pan til varme og tilsæt 2 spsk. portvin; bring i kog, mens skrabe filet bits fra bunden af ​​gryden. Tilsæt 2 spsk. oksekød lager og koge over medium-høj varme, indtil tyk og sirupsagtig. Sænk varmen og blend i 1/4 kop tunge fløde. Hæld saucen over fileter.

Den toscanske Way

Børst fire 6-oz. fileter med lidt olivenolie. Gnid en skåret fed hvidløg over begge sider af kød og sæsonen fileter med kosher salt, friskkværnet sort peber og ca. 1 spsk. rosmarin blade. Varm en stegepande med 1/3 kop olivenolie over medium varme. Tilføj 8 tynde skiver fed hvidløg og sauter indtil den er gylden. Fjern hvidløg og der er afsat. Drop fire rosmarin kviste i den varme olie og kog omkring to minutter, eller indtil sprød. Fjern og der er afsat. Tilsæt 1 tsk. tørret rød peber flager og kaste i varm olie i 30 sekunder. Kog fileter i infunderes varm olie i tre til fire minutter for medium-sjældne. Placer fileter på en tallerken og top med hvidløg og rosmarin kviste.

Den danske Way

I en tung stegepande over medium-høj varme, varme 2 spsk. olivenolie. Sear to 6-oz. filet mignons i den varme olie i tre til fire minutter for medium-sjældne. Fjern fileter fra panden og lad hvile på en varm plade for fem til 10 minutter. I mellemtiden forbereder saucen. På en lille plade, mash 2 spsk. herbed og krydret dansk flødeost med 1 spsk. Dansk bleu ost og der er afsat. Tilsæt 2 spsk. tør hvid eller rødvin til dyppelse i stegepande og bring i kog i et minut. Reducer varmen til lav og røre i ost indtil godt blandet. Tilsæt 2 spsk. vand og friskkværnet peber. Simre i et minut, under jævnlig omrøring. Hæld saucen over bøffer og top med to strimler af kogt bacon og 1 spsk. smuldret bleu ost.

Filet Mignon Madlavning Tips

På grund af dens lave fedtindhold, skal tilberedes med bacon eller andre former for fedt, der holder kødet fra udtørring filet mignon. Teknikken med sviende - tilberedning ved en højere temperatur på begge sider - også bevarer sin fugtighed og ømhed. Efter sviende kødet, fjern til plade eller plade og dække løst med aluminiumsfolie i ca 10 minutter. Denne hvileperiode hjælper omfordele saft overalt i kødet.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com