Sådan bruges Lecithin i Bagning

October 3


Sådan bruges Lecithin i Bagning


Et naturligt produkt af soja, lecithin er et lipidmateriale også findes i æg, animalsk væv og nogle grøntsager, herunder majs og jordnødder. Kommercielle bagere bruger soja- eller ægge-afledt lecithin som emulgator og for at forbedre teksturen, kvalitet og smag af bagværk og konfekture. Fordi det er ugiftigt og let erstattes mindre sunde fedtstoffer og andre tilsætningsstoffer, lecithin er en ideel hæfteklamme for hjemmet kokke. Lecithin fås i flydende og granulat og findes online eller fra din lokale helsekost butik eller supermarked.

Trin 1

Brug 1 spsk. lecithin for hver kop mel i din hjemmelavede brød opskrift for at reducere klæbrighed og give mulighed for lettere æltning.

Trin 2

Erstatte en lige måling af flydende lecithin for madolier at gemme kalorier og for at forlænge holdbarheden af ​​dine bagværk.

Trin 3

Brug lecithin i stedet for mel som et fortykkelsesmiddel i sauce og supper. Tilsæt ca 1 tsk. lecithin granulat til hver kop væske og pisk godt at blande.

Trin 4

Spray overfladen af ​​dine forme og fade med lecithin madlavning spray til at gøre det lettere at frigive salater og creme og for at forhindre dine bagværk klistrer.

Tips

  • Tjek prisen på lecithin på din helsekost butik, før de køber det fra din lokale købmand.
  • Hvis du er allergisk over for sojaprotein kan du også være følsom over for soja lecithin.

Du skal bruge

  • Flydende eller kornet lecithin

© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com