Hvor længe at tilberede en forkogte Tyrkiet?

October 2


Hvor længe at tilberede en forkogte Tyrkiet?


Forkogte kalkuner giver en praktisk og sikkert alternativ til en frisk kalkun til familiens måltider eller ferie parter. Madlavning metoder til en forkogt kalkun ligner dem for en frisk kalkun, men den samlede tilberedningstid varierer fordi kødet allerede er kogt. Imidlertid kan bakterier dannet i kødet efter kogning, hvilket kræver, at du tilberede kalkun en præcis indre temperatur for at ødelægge eventuelle bakterier.

Forberedelse

Vask altid og rense alle redskaber før og efter håndtering af forkogte kalkun. Forvarm ovnen til 325 grader Fahrenheit eller slå mikrobølgeovnen til omkring 75 procent magt. Placer kalkun i et lavvandet bagning fad og der tilsættes ca. 1 til 2 kopper vand eller bouillon til fugt, mens madlavning.

Tilberedningstiden

Tilberedningstiden for precooked kalkuner er mindre end friske kalkuner fordi kødet allerede har været igennem tilberedningen. Som et resultat, koge forkogte kalkun længe nok til at opnå en minimum indre temperatur. Kog den forkogte kalkun til omkring syv minutter per pund. For eksempel kan en 2-lb. Tyrkiet kræver 14 minutter, mens en 10-lb. Tyrkiet kræver omkring 70 minutter.

Temperatur

Kontroller temperaturen af ​​kalkun ved at indsætte proben af ​​et kød termometer i den tykkeste del af kødet. Fjern kalkun fra ovnen, når temperaturen når 165 grader Fahrenheit. Dette er den samme temperatur, der kræves til madlavning en frisk kalkun, fordi denne temperatur sikrer, at alle bakterier, der kan være dannet efter den indledende tilberedning er blevet ødelagt.

Madrester

Opbevares i køleskab eventuelle rester inden for to timer madlavning for at forhindre bakterievækst. Reducer den tid til at kun en time, hvis du har en udendørs picnic, hvor kalkun udsættes for temperaturer over 90 grader Fahrenheit. Brug resterne inden for ca. tre til fire dage, eller placer sidesten kalkun i fryseren til brug inden for to til seks måneder.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com