Hvad er årsagerne til forsinket udvikling?

October 31

Forståelse udviklingsmæssige forsinkelser

Som dit barn udvikler sig gennem barndom og bliver et lille barn, bør han være at nå specifikke udviklingsmæssige milepæle i finmotorik, sprog, tænkning og sociale færdigheder. Ikke alle børn når disse milepæle på samme sats eller tempo; nogle er måneder eller endda år bag.

Ifølge American Academy of Pediatrics, i en alder på 12 måneder, han skal være i stand til at trække sig til stående stilling, gå, mens du holder fast inventar, så prøv at efterligne lyde og ord og tale simple ord som "mama" og "dada . " Hvis han ikke er i stand til at gøre disse ting, kan han blive ramt af en forsinket udvikling. En række årsager kan holde ham tilbage.

Tidlig fødsel

Børn, der er født for tidligt eller var lav fødselsvægt kan ikke lide af fysiske forsinkelser, men de er tilbøjelige til forsinkelser i tænkning, sociale og adfærdsmæssige færdigheder, i henhold til American Psychological Association. I en undersøgelse foretaget af American Psychological Association, 61 procent af præ-sigt børn var enten i særlige behov klasser i skolen eller udføres dårligt fagligt, scorer lavere på præstation tests end børn, der er født fuld sigt.

Genetiske sygdomme

Ifølge University of Michigan Health System, genetiske sygdomme, såsom Downs syndrom, kan også bidrage til udviklingsmæssige forsinkelser. Når et barn er undfanget, hun modtager 23 sæt kromosomer, der er sammensat af gener. Generne er ansvarlige for proteinproduktion, nøglen til at udføre kropsfunktioner, samt udvikling og vækst. Hvis nogen af ​​disse kromosomer er muteret eller hvis der er ekstra kromosomer, kan det resultere i for få proteiner fremstilles eller proteiner, der produceres forkert. Dette kan medføre fysiske deformiteter, neurologiske abnormiteter og unormal organfunktion.

Blyforgiftning

Blyforgiftning et problem, der bygger op over tid, er forårsaget af gentagen kontakt med genstande, der indeholder tungmetal toksin. Bly kan findes i nogle smykker og maling chips fra en ældre hjem. Det betragtes som en neurotoksin og er yderst skadelig for børn. Høje niveauer af eksponering kan skade hjernens udvikling og nervesystem, hvilket resulterer i høretab, vækst problemer, muskelsvaghed, og læring og adfærdsmæssige problemer.

Intervention

At kende årsagerne til udviklingsmæssige forsinkelser og de symptomer, de producerer, kan hjælpe dig med at give tidlig indgriben for dit barn. Afhængigt af årsagen og sværhedsgraden af ​​dit barns forsinkelse, kan du være i stand til at vende forsinkelsen eller forbedre sine svagheder. Hver stat har en tidlig indgriben program; du nødt til at finde det bedste program til dit barn.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com