Hvad er årsagerne til et udslæt på brystet?

October 12


Hvad er årsagerne til et udslæt på brystet?


Udslæt er defineret som en ikke-specifik tegn på en hudlidelse, der involverer sædvanligvis rødme og kløe. Det kan være en flad plade, en opsvulmet plaster eller kan bestå af en række små røde pletter. Den udslæt kan præsentere som ikke-kløe skalaer. En række betingelser give udslæt på brystet. The University of Maryland Medical Center bemærker, at børn kan virale og bakterielle infektioner som mæslinger og skarlagensfeber forårsage udslæt på brystet og andre områder. Allergier, kan reaktioner på grund af fødevarer følsomhed og intolerance også forårsage hududslæt på brystet. En læge kan korrekt diagnosticere og behandle årsagen til udslæt.

Kontakt Dermatitis

Kontakt dermatitis er en betændelse i huden på grund af berøring stoffer, der forårsager en allergisk reaktion. Disse omfatter fødevareallergener og kemiske og miljømæssige allergener, såsom pollen, dyrehår og skæl, kosmetik, parfume, farvestoffer, vaskemidler, sæbe og solcreme lotion. Disse allergener forårsage overfølsomhedsreaktioner spænder fra mild rødmen til en kløende udslæt eller en alvorlig form for kontakt dermatitis, der resulterer i smertefulde, krøllede blærer og sår. Graden af ​​udslæt varierer afhængigt af typen af ​​allergen, varigheden af ​​kontakten og individets krop reaktion forklarer Cleveland Clinic.

Acne Vulgaris

Acne vulgaris er en type af acne, der vises på den øverste brystet og andre områder, der har et stort antal olie kirtler. Det er normalt forårsaget af betændelse og tilstopning af hårsækkene fører til overskydende bakterievækst i hudens porer. Denne type hududslæt forårsage mange små kløende papler, komedoner, pustler eller smertefulde knuder, der forlader kan forlade udstenede eller pigmenterede ar, advarer Mayo Clinic. Det er mere almindelig hos kvinder end mænd på grund af varierende faktorer, herunder hormonelle forandringer under graviditeten og menstruationscyklus.

Arp

Seborrheic dermatitis forårsager udslæt på brystet og andre olieholdige områder af kroppen. Dette er en inflammatorisk tilstand resulterer i områder af overskydende hud celle produktion, der bliver smittet med gær, der forårsager skællende læsioner og kløende plaques, ifølge University of Maryland Medical Center. Seborrheic dermatitis er en arvelig tilstand i nogle mennesker. Symptomerne ofte stige i sværhedsgrad på grund af ekstreme vejrforhold, stress, træthed, fedme, neurologiske lidelser, såsom Parkinsons, og virusinfektioner, der undertrykker immunsystemet, såsom HIV.

Psoriasis

Psoriasis er en langsigtet inflammatorisk hudlidelse forårsaget af en reaktion ubalanceret immunforsvar og overproduktion af hudceller. Dette resulterer i tykke, sølvfarvede, skala-lignende hudceller og tørre, kløende, røde og smertefulde plaques over brystet og andre steder. Psoriasis er arvelig i nogle tilfælde og kan være påvirket af faktorer som stress, rygning, fedme, infektioner såsom HIV og streptokok, og nogle medikamenter.

Helvedesild

Helvedesild er en almindelig årsag til en smertefuld blærer udslæt, der normalt forekommer på den ene side af brystet. Denne tilstand er forårsaget af den samme virus, der forårsager skoldkopper hos børn og voksne. Virussen kan blive hvilende eller "skjule" i en nerve rod og blusse op til at forårsage helvedesild langs nerve sti, når immunforsvaret er nedsat på grund af sygdom, sygdom, ældning eller alvorlig stress. Medicin, der anvendes i organtransplantation og kemoterapi til at undertrykke immunsystemet kan føre til udvikling af helvedesild.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com