Instruktioner for at indstille tiden på en Armitron Pro Sports Watch

October 22


Instruktioner for at indstille tiden på en Armitron Pro Sports Watch


Armitron producerer en serie af digitale sport ure med modeller til mænd og kvinder. Disse ure er udstyret med en række grundlæggende funktioner, herunder en alarm, og en kronometer; Men for at forberede enheden til brug, skal først indtaste den aktuelle dato og tid bæreren. Indstillingen skal fortsat ret konsekvent fra den ene model til den næste, men fordi knap ordninger kan variere, skal brugeren kontrollere mærkningen på uret faktum at afgøre, hvilken kontrol der skal bruges.

Trin 1

Undersøg urskiven og find knapperne mærket "Mode", "Adjust" og "Alarm". Tryk på knappen "Mode", indtil displayet tiden vises på uret. Hold knappen "Mode", indtil du ser alarmdisplayet vises, slip derefter knappen. Hold knappen "Mode" igen for at indtaste tiden-indstillingen mode.

Trin 2

Hold "Alarm" -knappen. Tryk på knappen "Mode" for at skifte mellem 12-timers og 24-timers visning indstilling. Vælg din indstilling, og slip derefter "Alarm" for at bekræfte dit valg. Hold knappen "Adjust". Tryk på knappen "Mode" for at skifte mellem en amerikansk og europæisk kalendervisning indstilling. Vælg din indstilling, slip derefter knappen "Tilpas" for at bekræfte dit valg.

Trin 3

Tryk på "Alarm" for at indstille den aktuelle sekunder indstillingen til nul, og tryk på knappen "Tilpas" for at gå videre til minutindstillingen. Tryk på "Alarm" flere gange på knappen for at begynde at øge de nuværende minutter indstilling; hvis det ønskes, skal du holde "Alarm" knappen for at gennemløbe minutter hurtigere. Tryk på knappen "Tilpas" for at gå videre til timerne indstilling, og brug derefter "Alarm" for at indtaste den ønskede indstilling.

Trin 4

Brug "Alarm" og "Adjust" for at indtaste den aktuelle dato og ugedag. Tryk på knappen "Mode" for at gemme indstillingerne.

Advarsler

  • Uret er vandtæt, men ikke vandtæt. Forsøg ikke at trykke på en af ​​knapperne på uret, hvis enheden er nedsænket i vand.
  • Mens nat lys funktionen på uret kan vise sig praktisk, vil overforbrug dræne enhedens batteri.

Tips

  • For at få adgang til kalenderen, skal du holde knappen "Adjust"; slip knappen for at vende tilbage til visningen af ​​tiden.
  • Hvis du vil bruge kronometer-funktionen på uret, skal du trykke på "Mode" knappen; bruge knappen "Tilpas" for at starte og stoppe kronometer, til "Alarm" -knappen nulstille kronometeret eller "Mode" for at vende tilbage til visningen af ​​tiden.

© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com