Den bedste side Sleeper Puder

October 15


Den bedste side Sleeper Puder


Et velvalgt pude kan hjælpe dig med at sove mere komfortabelt og vågner følelse opdateres. Der er ingen enkelt side sovekabine pude, der er bedst for alle. Hvert organ er formet forskelligt, og hver person har forskellige præferencer, så prøv en række forskellige stilarter at finde den pude, der fungerer bedst for dig.

Egenskaber

En pude understøtter dit hoved og hals, mens du sover, holde dem i korrekt justering og trykaflastning. Vælg en pude, der understøtter dit hoved og nakke i en naturligt lige, vandret linie med selv vægtfordeling. Nogle mennesker, der sover på deres side foretrækker ortopædiske eller cervikale puder, der har et tykkere pude med en depression til vugge hovedet.

Materialer

I 2010 "Journal of Pain Research" offentliggjorde resultaterne af en undersøgelse, der sammenligner, hvordan puder fremstillet af forskellige materialer, der er berørt nakkestivhed og andre cervikale symptomer blandt folk, der sover på deres side. De eksperimentelle puder var lavet af fjer, skum, kontur skum, polyester eller latex. Den latex pude klarede sig bedst, mens fjer pude udført værste. Forskerne fandt ingen forskelle mellem de regelmæssige og kontur skum puder. Uanset puden materiale, du vælger, inspicere din hovedpude regelmæssigt for tegn på slid og erstatte din hovedpude, så snart det er nødvendigt.

Komfort

Vælg en pude overflade eller låg, der er behagelig og behageligt for dig. Hvis du foretrækker en varm pude, kan du nyde en flannel dækning eller pudebetræk, f.eks. Hvis du foretrækker en kølig pude, kan du nyde en bomuld eller satin pudebetræk. Hvis du har allergi, kan du være mere komfortabel med en pude lavet af allergivenlige materialer og uden fjer.

Overvejelser

Hvis du sover på din side, kan du brug for støtte til mere end bare et hoved og hals. En lille pude eller sammenrullet håndklæde under din talje kan give yderligere støtte. En pude mellem dine knæ kan forhindre lændesmerter ved at holde din rygsøjle i en neutral position; kiropraktor John Schubbe anbefaler en fast pude i stedet for en blødere pude til denne brug. Du foretrækker måske et enkelt organ pude til at yde støtte til hele din krop i stedet for at vælge separate puder til forskellige områder af din krop.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com