Gær Infektion Symptomer i navlen

October 4


Gær Infektion Symptomer i navlen

Oversigt

Gær infektion i navlen kan påvirke folk i alle aldre. Nyfødte kan udvikle infektion ved udsættelse for sin mors vaginal gær infektion under fødslen. Forhold, der ofte rammer børn og unge, herunder trøske eller fodsvamp, kan sprede sig til navlen. Diabetes og overskydende abdominal fedt kan øge risikoen for mave knap gær infektioner hos voksne. Se din læge for en præcis diagnose, hvis du oplever disse symptomer.

Kløe

En gær infektion i navlen vil kradse som gæren eroderer sund hud overflade, forårsager en stigning i blodgennemstrømning til området. Denne kløe kan være pludselig og intens, og kan ofte afhjælpes ved at rense navlen med sæbe og vand og anvende en kløe blokerer salve til webstedet. Anti-kløe creme eller salve vil ikke helbrede gær infektion, men vil falde symptomer. Ridses stedet vil tillade gæren at komme ind i huden, hvilket gør infektionen meget vanskeligere at behandle.

Rødme

Rødmen sker når som helst det øverste hudlag er beskadiget. Rødme vil blegne som infektionen rydder, der tjener som en god indikator for, at behandlingen har været effektiv. Gær infektion i navlen hudfolder kræver lokal behandling, som starter med skånsom rengøring af stedet med en mild sæbe og vand. Den navle skal tørres og dækkes med en af ​​de medikamenter, der sælges i håndkøb som en behandling for enten vaginal gær infektioner eller fodsvamp. Denne proces bør gentages så ofte som anbefalet på etiketten på medicin.

Lugt

Lugt kan udvikle sig fra en infektion i navlen, når en sekundær bakteriel infektion forekommer eller huden bryder ned fra invasionen af ​​gær infektion, der udsender væske. Hvis webstedet er blevet behandlet med en over the counter svampedræbende creme i et par dage, og lugten fortsætter, se din læge.

Overvejelser

Smerter, feber, kvalme og opkastning eller rød striber, der starter på navlen og bevæge sig udad er alle tegn på en sekundær bakteriel infektion. Disse kræver øjeblikkelig lægehjælp. Diabetes og human immundefekt virus, eller HIV, er begge forbundet med en øget risiko for gær infektioner i huden.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com