Hvordan at slippe af rygsmerter efter træning

September 8


Hvordan at slippe af rygsmerter efter træning


Efter at have trænet lidt for hårdt på gym, kan rygsmerter være uundgåelig. Men der lider af kroniske rygsmerter efter træning kan gøre det vanskeligt for dig at opretholde en regelmæssig træning rutine og holde sig i form. Det kan også gøre dig mere tilbøjelige til rygskader. Hvis du ikke har et alvorligt tilbage problem, kan du prøve flere måder at håndtere denne smerte og forhindre det i at komme tilbage.

Trin 1

Lå på ryggen på gulvet med fødderne fladt og dine knæ bøjet. Vip dit bækken op, så din ryg buer. Træk derefter i maven og vippe dit bækken ned, så ryggen er fladt mod gulvet. Være blid i denne strækning, så du ikke såre din ryg yderligere. Bækken vipper vil strække nederste del af ryggen og slippe af med din smerte hurtigere.

Trin 2

Ræk armene at løsne op dine skuldre og øvre ryg, foreslår AARP. Mens stående, hæve din arm lige op og læne i den modsatte retning, strække din side og ryg. Vend tilbage til startpositionen og gentag med den anden arm.

Trin 3

Udfør katten stretch at lindre rygsmerter. Placer dig selv på dine hænder og knæ og slappe din mave. Derefter arch din ryg langsomt, virkelig føle strækket. Det må ikke gøre ondt. Vend tilbage til startpositionen og gentag så mange gange som du føler dig tryg.

Trin 4

Nem op på din rutine. Hvis din ryg føles meget stiv og øm efter hver træning og udspænding hjælper ikke, afskedige af din rutine for et par dage, indtil smerten forsvinder.

Trin 5

Se en læge. Hvis dine smerter ikke går væk eller gentagne gange kommer tilbage hver gang du arbejder ud, konsultere en læge for at sikre, at du ikke har et mere alvorligt problem.

Advarsler

  • Hvis rygsmerter er skarp eller svær, skal du sørge for straks at se en læge, før du fortsætter enhver øvelse.

Tips

  • Rygsmerter kan være forårsaget af toning en muskel uden at strække det bagefter. Vær sikker på at også strække din ryg, hvis du tilbage gør styrke øvelser, og suppleant toning forskellige muskelgrupper hver anden dag for at give disse muskler en pause.

© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com