Komplikationer fra Lung ardannelse

September 7


Komplikationer fra Lung ardannelse


Lung ardannelse normalt opstår, når arvæv former i lungerne eller i nærheden af ​​de blodkar, der omgiver lungerne. En tidligere lungeinfektion, såsom lungebetændelse, samt svampeinfektioner og visse medicinske tilstande, såsom cystisk fibrose, kan resultere i dannelsen af ​​forkalkede ar i lungerne, ifølge hjemmesiden, Net wellness. Interstitiel lungesygdom og lungefibrose kan også forårsage lunge ardannelse, når arvæv akkumuleres i lungerne forårsager betændelse. Komplikationer kan opstå, så det er vigtigt at kende de risici.

Hypoxæmi

En alvorlig komplikation forbundet med lunge ardannelse er hypoxæmi, eller lave blod ilt niveauer ifølge MayoClinic.com. Arret lungerne kan reducere mængden af ​​ilt, der kommer ind i blodbanen og cirkulerer i kroppen, hvilket er lavere end normale blodoxygenniveauer. Alvorligt lavt blod ilt niveauer sammen med stigende pres på de pulmonale arterier kan forårsage hjerte til at mislykkes. MayoClinic.com, at en person med hypoxæmi kan opleve åndenød, nedsat evne til motion, træthed og / eller forvirring.

Pulmonal Hypertension

Folk, der har arrede lungerne er i risiko for at udvikle pulmonal hypertension, eller et forhøjet tryk i deres lunger, ifølge MayoClinic.com. Pulmonal hypertension er en alvorlig sygdom, der har tendens til at forværres med tiden. Når arvæv blokerer små blodkar i lungerne, kan det forhindre blodgennemstrømning til lungerne og øge mængden af ​​trykket i de pulmonale arterier, eller de arterier, der fører blod fra hjertet til lungerne. The American Heart Association, at trykket i arterierne kan forhindre oxygen i at cirkulere i lungerne resulterer i træthed, svimmelhed, stakåndethed og i nogle tilfælde, hjertesvigt.

Cor pulmonale

En livstruende komplikation forbundet med lunge ardannelse er cor pulmonale, eller højresidig hjertesvigt, ifølge MayoClinic.com. Dette er en alvorlig tilstand, der opstår, når hjertet nederste højre kammer eller højre ventrikel, har til at pumpe hårdere og hurtigere at flytte blod gennem blokerede pulmonale arterier, ifølge MedlinePlus. Symptomer består af frontal brystsmerter, åndenød, hævede ankler og fødder, og hvæsende vejrtrækning eller hoste. Når hjertet er belastet i en lang periode, kan det føre til hjertesvigt og eventuelt død.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com