Sådan vært den bedste Teen Coed Summer Party

September 17


Sådan vært den bedste Teen Coed Summer Party


Som din teenager bliver ældre og indsamler flere venner af det modsatte køn, kan hendes sommerfester skifte fra simple piger, der kun sleepovers til Coed anliggender. Mens du måske være på vagt over for vært for en drenge-og-piger fest, med nok tilsyn og aktiviteter, er en coed part ikke at være en opskrift på katastrofe. Holde teenagere travlt og indstilling af grundregler før partiet kan skabe en atmosfære for sjov i solen, mens opholder sig sikker.

Trin 1

Set regler og sende dem med invitationerne. Din teenager vil naturligvis ønsker input om, hvem der inviterede, men du får det sidste ord med hensyn til dress code - du kan sætte "et stykke eller tankinis kun" hvis du ønsker at afskrække bikinier - eller adfærd ved at lade din teenager og hendes venner ved, hvad der forventes af dem til festen. Du ønsker absolut teenagere at have det sjovt, men du ikke ønsker drikkeri blandt mindreårige eller upassende opførsel på dit ur enten. Ved grundregler indstilling før tid, vil teenagere ved, hvad der forventes til festen.

Trin 2

Start festen med en form for isbryder. Selv teenagere, der kender hinanden godt kan få genert når på en coed part. Få teenagere til at blande op og begynde at tale ved at spille et par spil, såsom "To sandheder og en Lie", hvor hver person siger to sande ting om sig selv, og en løgn, og de andre spillere gætte, hvilken en er en løgn.

Trin 3

Indarbejd vand i aktiviteterne. Hvis du har en pulje, kan det naturligvis være det vigtigste træk, men at være uden en pulje bør ikke stoppe din sjov. Prøv at oprette en vand ballon overfald kursus i din baghave med barrierer og steder at gemme sig. Split teenagere i to grupper og aflevere en spand vand balloner. Eller købe billige vand kanoner og prøve at have en vandpistol kamp eller slå sprinklerne at få våde. At få de involverede teenagere og have det sjovt betyder færre chancer for upassende adfærd eller snige off.

Trin 4

Serveres simple finger fødevarer teenagere kan spise, mens de taler med deres venner. Sommerfester er en fremragende tid til at bryde ud af BBQ og serverer hotdogs eller hamburgere for et mere afslappet måltid. Teenagere vil sikkert gerne snack også, så fastsat skåle af chips, snack blandinger og slik, sammen med forskellige ikke-alkoholiske drikkevarer til teenagere at holde cool.

Trin 5

Giv teenagere lidt plads men har dog stadig masser af tilsynet. Du skal være der for at holde øje med teenagere, men de kan føle sig utilpas, hvis du konstant svæver. Gå inde og komme ud for at kontrollere med jævne mellemrum for at bringe mere mad og drikkevarer. The Virginia Department of Alcoholic Beverage Kontrol foreslår walking gennem partiet og ser for advarselstegn, såsom teenagere handler underligt eller beruset, parring off sammen eller snige ud til forskellige steder uden for området part. Giv disse teenagere en advarsel for at bo i området og kalder forældrene til dem, som du har mistanke om kan være at drikke smuglet alkohol med det samme.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com