Social Security Survivor Fordele forsørgertillæg

September 15


Social Security Survivor Fordele forsørgertillæg


Selvom planlægning for din død er ikke behageligt, det betaler sig at være opmærksom på de fordele, der er tilgængelige for dine efterladte. Social Security Administration udbetaler ydelser til efterladte baseret på dit arbejde rekord, deres forhold til dig og deres alder på tidspunktet for din død. Hvis du er en overlevende, The End of Life Kommissionen tilbyder en tjekliste på endoflifecommission.org at hjælpe overlevende med den til tider overvældende opgave at anmelde egnede organer og udforske tilgængelige fordele.

Overordnede adgangskriterier Regler

For at dine efterladte at modtage sociale ydelser, skal du have et arbejde historie. Social Security Administration tildeler arbejdsprocesser kreditter baseret på årlige indtjening. Fra 2010, er en kredit udstedt for hver 1120 dollar i løn eller indkomst fra selvstændig virksomhed. Du kan tjene op til fire point om året. Hos de fleste, skal du 40 point for at sikre, at dine efterladte vil kvalificere sig til fordele. Din alder ved død vil bestemme det nøjagtige antal af kreditter, der er nødvendige. Hvis du dør, før du tjene nok Credits, kan dine efterladte stadig modtage ydelser, hvis du har tjent mindst seks point i de tre år umiddelbart før din død.

Enker eller enkemænd

En enke eller enkemand kan modtage ydelser reducerede efterladte begynder i en alder af 60, eller fulde udbytte ved normal pensionsalder. Handicappede enker ægtefæller kan begynde at modtage ydelser i en alder af 50, så længe de opfylder SSA definition af handicap, som er den samme definition, der anvendes til alle ansøgere om førtidspension. Handicappet skal være påbegyndt før din død eller inden for syv år bagefter. Enker ægtefæller, som tager sig af børn under 16 år kan begynde at modtage ydelser i alle aldre.

Fraskilte ægtefæller

Hvis du var gift mindst 10 år, kan din fraskilte ægtefælle modtager ydelser baseret på de samme kriterier som en efterlevende enke eller enkemand. Disse fordele vil ikke reducere de beløb dine andre efterladte vil modtage. Hvis dette ægtefælle bekymrer sig for et barn under 16 år, forudsat at barnet er din fysiske eller vedtaget afkom, længden af ​​dit ægteskab er ikke en overvejelse. I dette tilfælde, selv om de ydelser, der udbetales til den fraskilte ægtefælle vil sandsynligvis reducere mængden af ​​ydelser, der udbetales til dine andre overlevende.

Børn

Dine overlevende børn, der er ugift og under 18 år, eller under 19 år, hvis de er stadig fuld tid elementære eller gymnasieelever, kan være berettiget til ydelser til efterladte, når du dør. Sammen med dine naturlige børn, dine stedbørn, børnebørn, trin-børnebørn eller adoptivbørn kan også kvalificere sig til fordele. Handicappede børn, hvis handicap begyndte før alder 22, og som forbliver deaktiveret, vil fortsætte med at modtage ydelser, selv som voksne.

Benefit Priser

Fordele din efterladte beregnes ved hjælp af dit arbejde historie. Din årsopgørelse viser et skøn over dine pensionsydelser baseret på dine faktiske indtjening. For at få et skøn over fordele din efterladte, bruge lommeregneren på Social Security hjemmeside ssa.gov. Få en hurtig beregning ved at indtaste din fødselsdato og seneste års indtjening, bruge online regnemaskine til at indtaste din fødselsdato og komplet løn historie, eller downloade en regnemaskine, der vil bruge mere detaljerede oplysninger til at give dig den mest præcise skøn.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com