Hvad er Epimedium Sagittatum?

September 14


Hvad er Epimedium Sagittatum?


Epimedium er en slægt af planter kaldet liderlig ged frasortere på grund af deres påståede elskovsmiddel virkninger. Epimedium Sagittatum er én bestemt art af denne slægt. Sammen med dets angivelige evne til at forbedre libido, har andre traditionelle anvendelser og en rolle i kinesisk medicin, ifølge Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Rådfør dig med en kvalificeret sundhedspleje udbyder, før du begynder enhver urte terapi.

Anvendelser

Folk har brugt epimedium traditionelt til behandling af symptomer på en række helbredsmæssige forhold, herunder arthritis, nervesmerter, og nyre og leversygdomme. Det er inkluderet i urte behandling for kræft i Asien, som påpeget af MSKCC. I USA, folk tager hovedsagelig epimedium for sine elskovsmiddel virkninger og til at lindre træthed.

Komponenter

Epimedium Sagittatum indeholder flavonoider, som er kemiske forbindelser, der kan have antioxidant aktivitet, og phytoøstrogener, vegetabilske kemikalier med østrogenlignende effekter, forklarer eMedTV. Phytoestrogen icariin blokerer aktiviteten af ​​et særligt enzym i kroppen, svarende til effekten af ​​receptpligtig medicin som behandling af erektil dysfunktion. Laboratorieundersøgelser viser, at nogle epimedium komponenter har nerve-beskyttende virkninger, immun-regulerende egenskaber og anti-cancer virkning ifølge MSKCC.

Overvejelser

Trods gavnlige egenskaber af Epimedium komponenter, er forskning mangler at bekræfte, at denne urt giver sundhedsmæssige fordele, ifølge eMedTV. Epimedium flavonoider forhindrede knogletab hos postmenopausale kvinder under en undersøgelse påpeget af MSKCC, men centret advarer om, at disse kvinder ikke tage urten selv. En 1995 kinesisk undersøgelse fra Ray Sahel, en læge der har specialiseret sig i naturlige kosttilskud citeret, fundet gavnlige virkninger af Epimedium Sagittatum til dialyse patienter med kronisk nyresvigt. Resultaterne indikerede urten havde sex enhancement virkninger og forbedret patienternes livskvalitet.

Typer

Epimedium sagitattum ekstrakter er indeholdende forskellige koncentrationer af icariin, fra 10 til 60 procent, som påpeget af Sahel. Den manglende kvalitet forskning gør det umuligt at specificere en sikker og effektiv dosis, ifølge eMedTV. Følg anvisningerne på pakken og ikke overskrider den anbefalede dosis.

Sikkerhed

Nogle mennesker oplever svimmelhed, mundtørhed, tørst eller opkastning, når du tager Epimedium Sagittatum. Meget høje doser kan forårsage udvidede pupiller, muskelkramper og kramper, hurtig hjerterytme, hjertebanken, hyperaktivitet og respirationsdepression. En allergisk reaktion på Epimedium Sagittatum er muligt, med tegn på udslæt, nældefeber, kløe, hvæsen, åndedrætsbesvær, og i ansigtet, munden eller halsen hævelse. Patienter med hormon-relaterede kræftformer eller kardiovaskulære betingelser kan ikke være i stand til sikkert at tage dette tillæg, som påpeget af MSKCC.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com