Fakta Om Alph- Lipoic Acid & Acetyl-L-Carnitine

August 26

Frie radikaler produceres som følge af bestråling og cigaretrøg, og de celler, som de metabolisere fødevarer. Antioxidanter, såsom alpha lipoic acid, beskytte celler mod disse frie radikaler og kan bidrage til behandling af bestemte sygdomme. Cellerne i kroppen brug acetyl L-carnitin til at nedbryde fedtsyrer til energi.

Hvad er Alpha Lipoic Acid?

Ifølge University of Maryland Medical Center, alpha lipoic acid er i alle kroppens celler. Kaldes også thioctsyre, er det lavet i cellerne fra fedtsyrer at være en antioxidant, eller et stof, der bekæmper de frie radikaler, der kan skade celler og væv. Vitamin E og C er også antioxidanter, men E-vitamin kan kun arbejde i fedtvæv og C-vitamin fungerer kun i vand, mens Alpha Lipoic syre kan arbejde i begge miljøer.

Alpha Lipoic Acid og Sygdom

Diabetisk neuropati er den medicinske betegnelse, der beskriver de skader, diabetes mellitus kan forårsage på nerverne. Mennesker med denne lidelse kan have smerter og infektioner i deres fødder, og problemer med fordøjelsen. Autonom neuropati indebærer problemer med sved, blodtrykket og hjertefrekvensen, hvor en person sveder for meget eller ikke nok, føles svag og svimmel. The Mayo Clinic rapporter om, at Alpha Lipoic syre kan hjælpe med at nedsætte symptomerne på diabetisk neuropati og kan være nyttige i behandlingen af ​​autonom neuropati, selvom der er behov for mere forskning.

Hvad er acetyl L-carnitin?

Cellerne nedbryde fedtsyrer, så de kan bruge til produktion af energi, som forklaret i "Principper for Medicinsk Biokemi," af Gerhard Meisenberg, Ph.D. af Institut for Biokemi på Ross University School of Medicine. For at nedbryde fedtsyrer imidlertid cellerne brug carnitin. Carnitin eller acetyl-L-carnitin, også kaldet ALCAR og acetyl-L-carnitin-hydrochlorid, fremstilles i leveren og muskler, og findes i fisk og fjerkræ. Forskere studerer dets anvendelse til forebyggelse af de negative bivirkninger af visse medikamenter.

Acetyl L-carnitin og medicin

University of Maryland Medical Center skriver, at acetyl L-carnitin kan beskytte hjertet mod de negative bivirkninger af en medicin kaldet doxorubicin, en medicin der anvendes i behandlingen af ​​cancer. De skriver også, at en undersøgelse i Grækenland viste, at mennesker, der havde negative bivirkninger fra at tage en medicin kaldet isotretinoin til acne, forbedret, når de tog acetyl-L-carnitin. En krampestillende medicin kaldet valproat, kan dog forårsage en mangel på carnitin.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com