Twins og deres udvikling som Småbørn

August 4


Twins og deres udvikling som Småbørn


Twins udvikle sig meget de samme måder, som andre småbørn udvikler, men den største forskel er, at de ofte oplever forsinkelser, enten på grund af at blive født for tidligt, eller fordi de venter på deres modpart at indhente. Der er primært overfladiske forskelle og vil blive overvundet af førskolealderen. Twin toddler udvikling præsenterer udfordringer for forældre som de kæmper for at fremme vækst uden at fremme konkurrencen eller sårede følelser.

Tale

Tale er ikke anderledes end alle andre udviklingsmæssige milepæl i at den ene tvilling kan synes at have mere kommando over det end den anden. Det halter tvilling vil lære af sin bror og indhente eventuelt passerer den første tvilling, når rollerne vil derefter vende. En anden anstødssten i twin tale udvikling er spejling af buksetrold fejl, ifølge Bella Online, en online site helliget forældrerollen. Tvillingerne vil efterligne hinanden og muligvis cementere forkert ordforråd eller syntaks i deres hjerner, hvilket gør det sværere for forældre at rette dem i tide. Mange sæt tvillinger også komme med deres eget sprog, før de lære ins og outs af den voksne sprog i huset. Dette gør det muligt tvillingerne til at kommunikere med hinanden, men efter at have dette behov opfyldes kunne hindre typisk tale udvikling.

Sleep

Twins ofte holde hinanden vågen om natten. De fleste af dem foretrækker at dele værelse, og vil forårsage en ballade hvis de er adskilt, men hvis du starter dette tidligt nok, vil overgangen blive lettere. Men efter at have dem sove i samme værelse åbner dem op for at spille og tale, holde hinanden vågen om natten, især når du flytter dem fra vugger i buksetrold senge, ifølge Laura Markham på Aha Parenting. For at undgå dette, sikre, at dine tvillinger har haft en drink og gået til potte før seng. Udfør en beroligende aktivitet såsom at læse fra en rolig seng-tid storybook, inden du spiser dem i. Mind dem til at blive i deres egne senge. Tro det eller ej, nogle gange glemmer de. Udsaetterdyr lur, hvis de har problemer med at nikke fra natten, og indstille din seng tidsplan omkring når de rammer en bølge af træthed efter middag.

Potte-uddannelse

Potte-uddannelse tvillinger indebærer dobbelt oprydningen og dobbelt konsistensen. Sæt dine børn op med en rutine for potte tid, så snart du beslutter dig for at starte denne rejse, siger børnelæge og twin mor Shelly Vaziri Flais, skriftligt Pediatricianmomoftwins.blogspot.com. Købe dem separat potties kan hjælpe, fordi du kan placere dem på deres potties samtidigt. Efter måltider eller drikke, efter kører rundt, før lur og sengetid, sætte dine børn på deres potties. Vær forsigtig med ros. Du ønsker ikke en tvilling til at give op på potte-uddannelse, fordi hendes søster får det før hun gør. Komplimentere altid tvilling, der går på potte, men bakke det op med tilskyndelse til tvilling, der ikke har endnu. Begge har brug for at føle sig speciel, elsket og gennemført, siger Flais.

Raserianfald

Twin raserianfald kan tage på et liv i deres egne. Når du har ikke én, men to småbørn søger at kommunikere på en forståelig måde og få frustrerede, når de ikke kan, loudness faktor fordobles, ifølge SuperNanny.co.uk. Tilføj til, at enhver konkurrence de to oplevelse, når det kommer til kærlighed og opmærksomhed fra dig, eller endda konkurrence over, hvad hver kan eller ikke kan gøre, og du har fået en hvirvelvind af tårer og drama på hænderne. Bevare roen. Når du er konfronteret med to skrigende småbørn, tale roligt til dem, at koncentrere sig om en ad gangen - alternativ hvilken en du være opmærksom på først hver gang. Lindre dem og omdirigere. Husk, har du kontrol. Det, du siger går, råben småbørn eller ej.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com