Kan du tage folinsyre og jern på samme tid?

August 23


Kan du tage folinsyre og jern på samme tid?


Folinsyre er et vitamin og jern er et mineral, men din krop har brug for begge disse næringsstoffer. Hver tjener et andet formål kritisk for livet. Nogle vitaminer, såsom prænatal vitaminer og multivitaminer indeholder begge disse næringsstoffer i tillæg til mange andre næringsstoffer, fordi det er OK at tage jern og folinsyre på samme tid. Spørg din sundhedspleje udbyder for at se om at tage kosttilskud er rigtige for dig.

Folinsyre

Folinsyre tilhører gruppe B vitamin; det er også kendt som B-9. Folinsyre er vigtigt for hjernefunktionen, mental sundhed, følelsesmæssig sundhed og produktion af deoxyribonukleinsyre og ribonukleinsyre eller DNA og RNA. Folinsyre hjælper også jern fungere ordentligt i kroppen ud over at hjælpe i dannelsen af ​​røde blodlegemer, eller røde blodlegemer. Gravide kvinder kræver mere folinsyre end kvinder, der ikke er gravid. Under folinsyre under graviditeten kan også hjælpe med at forhindre fosterskader relateret til rygsøjlen og hjernen.

Jern

Jern er et mineral, der primært er lagret i din lever, men den er også gemt i din knogler marv, milt og muskler. Jern er vigtigt, fordi det hjælper dine RBC bære og levere ilt til andre dele af kroppen, samt medvirken i energiproduktionen. Jern er et andet næringsstof, som gravide kvinder har brug for mere af. Dette skyldes den øgede mængde af blodforsyningen under graviditet til at rumme en kvindes ufødte barn. Kvinder har allerede et øget behov for jern på grund af menstruation; graviditet tilføjer blot til dette behov.

Kosttilskud

Afhængig af typen af ​​tillæg, du overvejer, kan du finde jern og folinsyre i en multi-blanding eller som individuelle tillæg. Næsten enhver stof butik eller butik vil bære multivitaminer, prænatal vitaminer og individuelle kosttilskud. Det er meget vigtigt, at du ikke stole på supplementet alene at levere dit behov for en bestemt vitamin eller mineral, som de er blot, som navnet antyder, et supplement. De er ikke beregnet til at levere dine daglige behov på en regelmæssig basis. Kosttilskud kun hjælpe fuldføre din daglige anbefalede godtgørelse bør du ikke få nok af dette tillæg i løbet af dagen.

Diæt

Mens du kan tage folinsyre og jern sammen, er det altid bedst at få næringsstoffer fra maden. Medtag masser af fødevarer, der tilbyder disse næringsstoffer. Bønner, orgel kød, magert rødt kød, bælgfrugter og mørke bladgrøntsager er gode kilder til jern. Næsten enhver form for grønne grøntsager, såsom rosenkål og spinat, vil levere en passende mængde af folinsyre. Andre kilder til folinsyre omfatter appelsinjuice, avocado, laks, fuldkorn og rodfrugter.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com