Tips til forældre på at motivere fattige studerende

August 30


Tips til forældre på at motivere fattige studerende


Motivation er afgørende for nogen succes. Indkalde den styrke og ønsker at opnå mål er kernen i motivationen. Faktisk Carol S. Dweck, Ph.D., professor i psykologi ved Stanford University, definerer motivation som evnen til at elske en udfordring og evnen til at elske at lære. Dweck hævder, at motivation kan ofte være vigtigere end evnen til at opnå mål. Hvis dit barn kæmper, øge succes ved at tilskynde hans motivation.

Positiv Support

Hvis dit barn kæmper i bestemte områder, arbejder på at løse de problemer, til at hjælpe dit barn til at føle succes. Følelse overvældet og gik forbi i en klasse kan være overordentlig demotiverende for et barn. Dit barn kan have behov for særlig vejledning for at hjælpe hende vinde forståelse om emnet materiale, så hun kan følge med i klassen. Hvis dit barn kæmper med at se værdien i kursusaktiviteter kan du kigge efter måder at uløseligt motivere hende - hjælpe hende til at finde noget af interesse, hvad hun har brug for at lære. Carleton College anbefaler at finde måder at forbinde emne til dit barns interesser og liv. Samfundsfag kan virke tørt og kedeligt, indtil du hjælpe dit barn opdage hendes arv ved at studere bestemte lande.

Giv Choices

Udforsk aktiviteter og klasser, at dit barn kan forsøge at opildne energi og entusiasme i dit barn. Nul i den specifikke interesser og styrker dit barn besidder, og hjælpe ham med at udvikle disse områder. Et barn med en umættelig nysgerrighed for, hvordan tingene arbejde kan udmærke sig i videnskab og matematik fag - opfordre ham til at tage disse kurser, hvis det er muligt. Desuden Carleton College anbefaler valg og muligheder i at lære at øge de studerendes motivation.

Positiv rollemodel

Søg positive rollemodeller for dit barn for hende at være vidne til og mønster selv efter. Rollemodeller kan omfatte forældre, kammerater og andre voksne. Sørg for, at dit barn ser dig arbejde hårdt, handler ansvarligt, stræber efter at forbedre og lære nye ting. Et barn kan også bemærke jævnaldrende, der arbejder hårdt og lykkes i at lære. Børn kan også mærke lærere og andre voksne, som et positivt eksempel på at arbejde hårdt og lykkes.

Ros og anerkendelse

Du kan virkelig ikke give dit barn for meget ros og positiv anerkendelse, når han kæmper med motivation. Børn normalt glæde i at høre ros og din positive feedback lærer dit barn, at han er i stand til, smart og værdig. Ros ofte aktiverer folk og hjælper dem med at opnå endnu større og bedre mål. Du kan også prøve at skabe en positiv strategi for succes med dit barn. Når et nyt semester starter, sidde ned med dit barn og pensum og hjælpe ham at finde ud af, hvordan han vil lære det materiale, studere for quizzer, komplet opgaver og forberede sig til eksamen. Nogle gange kan en kæmper studerende bare brug for lidt ekstra organisatorisk og faglig vejledning.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com