Bendrofluazid Side Effects

August 30

Bendrofluazid er et thiaziddiuretikum medicin. Drugs.com indikerer, at det kan anvendes til behandling af forhøjet blodtryk ved at hjælpe nyrerne fjerne væske fra kroppen. Der er mange betingelser eller medicin, der kan give det væskeretention. Drugs.com rapporterer, at succes bendrofluazid ikke er fuldt forstået. Som med enhver medicin, har bendrofluazid risikoen for bivirkninger.

Fælles Effects

Bendrofluazid er ofte veltolereret af patienterne. De mest almindelige virkninger ikke anses for alvorlig, medmindre de er vedvarende eller overdrevent irriterende, rapporter Drugs.com. De almindelige bivirkninger, der er anført af Drugs.com omfatter sløret syn, svimmelhed, hovedpine, svimmelhed når man står op eller følelsesløshed eller snurren i huden.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger bør indberettes til en læge eller sygeplejerske hurtigst muligt. Drugs.com opregner følgende mulige alvorlige bivirkninger som følge af brugen af ​​bendrofluazid: oppustethed, forvirring, nedsat urin mængde, døsighed, gigt, erektil dysfunktion, smerter i muskler, muskelkramper, kvalme, hjertebanken, uregelmæssig hjerterytme, rød hud der er hævet eller blæret, afskalning af huden, åndenød åndedrag, svedtendens, øget tørst, usædvanlig træthed og svaghed, tør overdrevent mund og opkastning. The National Library of Medicine foreslår også mulighed for patienter, der oplever anæmi, muskelspasmer eller hepatitis med brugen af ​​medicin.

Allergisk reaktion

Nogle brugere kan opleve en allergisk reaktion på bendrofluazid. Drugs.com advarer brugere at søge lægehjælp for tegn på alvorlig allergi. Disse farer omfatter et alvorligt udslæt, nældefeber, vejrtrækningsbesvær, trykken for brystet, munden hævelse, hævelser i ansigtet, hævelse af læber og hævelse af tungen.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com