Hvor længe tror fodboldspillere nødt til at praksis en dag?

August 31


Hvor længe tror fodboldspillere nødt til at praksis en dag?


Når et fodboldhold vinder et spil, kan tiden på marken praksis være den primære årsag til den positive udvikling. Coaches vil beslutte, hvor meget tid til at øve baseret på den tid af året, der skal indføres holdets seneste resultater og om nye skuespil går.

Træningslejr Practices

Fodbold hold tilbringer deres mest tid på praksis i løbet af sommeren træningslejr. På college og pro niveau, forekommer dobbelt sessioner regelmæssigt. Teams ofte praktiserer i 90 minutter i løbet af en formiddag eller tidlig eftermiddag og derefter vende tilbage og øve i op til to timer i en aften session. Moderne busser er mere bekymret øve midt på en sommerdag, end de var generationer siden. Tidligere Chicago Bears cheftræner Lovie Smith ville skære praksis kort i træningslejr, hvor temperaturerne oversteg 95 grader eller luftfugtigheden var høj.

Tidlig Sæson Practice

Teams ofte bruge to timer på banen på praksis i den tidlige sæson. Dette gælder for fodbold spillet på high school, college og faglige niveau. Ud over de to timer på området, også pro spillere kan bruge en lignende mængde tid går over videobånd. Spillere vil studere deres præstationer med henblik på at udvælge fejl og også undersøge kommende modstandere til at lære deres tendenser.

Late Season Practice

Coaches på alle niveauer af spillet vil skære praksis i slutningen af ​​sæsonen. I de fleste tilfælde vil spillerne tilbringe 45 minutter til en time på banen. Tunge kontakt øvelser er alle men elimineret på denne tid af året, som spillerne arbejde for at finpudse deres udførelse og udfører skuespil med større lethed. Når teams nå halvvejs i sæsonen, er trænere bekymrede nedslidning og miste spillere på grund af skader. "Du ønsker ikke at skade dine bedste spillere i praksis," siger Hall of Fame træner Marv Levy. "Du kan få brug for arbejde, men du har brug for dine bedste spillere til rådighed."

Dag før spillet

Dagen før spillet, vil holdene på alle niveauer holde en praksis kaldes en walk-through. I denne type praksis, spillerne iført shorts og T-shirts, og der er ingen kontakt. Den praksis er holdt i stadion og spillere vil gå gennem de fleste af de spil, som de vil forsøge at udføre. Denne praksis vil vare længere end 45 minutter, og er designet til at få afspillere, der bruges til deres omgivelser.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com