Ansvar Tennis Dommere

August 11


Ansvar Tennis Dommere


Tennis dommere holde en bred vifte af opgaver, afhængig af arrangement, hvor de gøre tjeneste. Dommere sikrer, at konkurrencer - såsom turneringer eller gymnasiet eller intercollegiate kampe - følg ensartede regler. Dommere også gøre subjektive opkald, beslutter argumenter, stopper spillet for dårligt vejr eller om en domstol uspillelig.

Umpire vs. Dommer

En tennis opmand forbliver på en domstol, forvalter en kamp. Opmanden holder score, underkender dårlige opkald og afgør tvister. En dommer roamer anlægget ved en multi-domstol begivenhed, som ikke har nok embedsmænd til at give en opmand ved hver kamp. Dommere kan kaldes til bestemte domstole til at virke en del af en kamp.

Præ- og post-Match Ansvar

En dommer kan løbe en begivenhed af ham selv eller dele nogle administrative ansvar med en begivenhed direktør. Hvis dommeren laver en turnering uafgjort, skal han gøre det i offentligheden med mindst en, uvildig vidne. En dommer kan få til opgave at sørge for hver ret er spilbar. Dette omfatter at sikre spillefladen er sikkert, nettet er den korrekte højde, belysningen er tilstrækkelig, kan retten er tør eller at temperaturen ikke er for koldt eller varmt. En dommer håndhæver kampstart gange, udstedelse sanktioner og rettighedsfrakendelser for sent starter. Dommeren kan bistå turneringslederen ved inddelingen playersâ € ™ efterfølgende match gange, afhængigt af hvornår en spiller er færdig hendes sidste kamp. Han kan være forpligtet til at registrere og rapportere scores til hosting kroppen.

Tvister

En dommer afgør tvister, når to spillere er uenige. Hvis en dommer er indkaldt til en domstol efter en begivenhed indtræffer, skal han bruge sin dom til at træffe afgørelse. Dommere kan midlertidigt formel rolle en kamp, ​​hvis der er nok embedsmænd til at give en anden roaming dommer eller dommere. For eksempel, hvis en spiller anmoder om en linje dommer eller anmoder om, at en spiller skal overvåges for mund fejl, kan dommeren blive på retten til at kampen er færdig. En dommer kan erklære en ketcher, dets strenge eller en Playera € ™ s sko ulovligt for leg. En dommer kan efterprøve en Playera € ™ s identitet.

Referee Regler

Dommere skal bære tøj, der identificerer dem som embedsmænd. De bør præsentere sig selv for spillere, men bør ikke omgås med dem. Dette omfatter ikke hepper på en spiller og klappede for eventuelle punkter, der tilbyder vand eller håndklæder, re-gribende ketsjere eller hente bolde. Dommere må ikke foretage opkald uden for spillepladsen, selvom et skud ser tydeligt fra, hvor de står. De bør ikke råbe instruktioner eller advarsler til spillere, men skal føres ind i retten område og privat diskutere regler præciseringer, advarsler, sanktioner eller misligholdelse med spillere. Dommere skal rapportere er eller hendes egne personlige konflikter til en turnering direktør, såsom en slægtning, studerende eller holdkammerat, hvem der spiller i begivenheden.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com