5 ting du behøver at vide om Valtrex

August 27

Mindske virkningerne af genital herpes

Valtrex er en antiviral medicin, der kommer i en lille kapsel form. Tager 1 tablet dagligt hjælper med at holde symptomerne på genital herpes i skak. Selv genital herpes er uhelbredelig, valaciclovir mindsker varigheden af ​​herpes symptomer og reducerer antallet af udbrud. Valaciclovir kan hjælpe i behandlingen af ​​en række problemer, som herpes virus årsager, som forkølelsessår, helvedesild, herpes genitalis og skoldkopper.

Behandl Virus ASAP

Behandling med valaciclovir bør begynde så tæt til den første indtræden af ​​symptomer som muligt. Hvis du bemærker vabler ledsaget af brænding eller snurren i kønsdelene, skal du kontakte din læge. Tag Valtrex kun som lægen ordinerer det, og drikke masser af vand, mens du er på medicin for at holde dine nyrer fungerer korrekt. Valtrex kan skade dine nyrer, især når du tager det med visse andre lægemidler, så drøfte med din læge alle lægemidler, du tager, og ethvert stof allergier, du har, før du starter med valaciclovir.

Vatrex kan ikke gøre alt

Valtrex kan ikke forhindre spredning af herpes. Herpes virus kan passere fra en person til en anden, selv når ingen symptomer viser. Den bedste måde at forhindre spredning af herpes er ved hjælp af et kondom og begrænse samleje til de tidspunkter, hvor du ikke oplever symptomer. Holde vabler rent og vaske dine hænder efter kontakt med infektionen kan også hjælpe.

Det er ikke normalt

Som med enhver medicin, kan forekomme visse bivirkninger. Kontakt din læge, hvis du oplever noget ud over det sædvanlige, mens du tager Valtrex, men især hvis du bemærker åndenød, problemer med syn eller tale, svaghed, nedsat vandladning, lændesmerter, kvalme eller feber. Allergiske reaktioner over for Valtrex kræver øjeblikkelig akut lægehjælp. Disse kan præsentere som en opsvulmet tunge, hals eller ansigt, åndedrætsbesvær eller nældefeber. Mindre alvorlige bivirkninger af Valtrex omfatter smerter i leddene, næse stuffiness, træthed, hovedpine eller ondt i halsen.

Speed ​​Recovery Fra forkølelsessår og helvedesild

Behandling med Valtrex for forkølelsessår er en 1-dages cyklus. Tag 1 dosis Valtrex når du først bemærker tegn på et forkølelsessår breakout, derefter tage endnu en dosis 12 timer senere. En virus kaldet varicella-zoster forårsager helvedesild og skoldkopper. Helvedesild er et udslæt, der kan forårsage smerte og udvikler sig til vabler. Valtrex kan fremskynde inddrivelsen til en person med helvedesild og ordineres sædvanligvis i 7 dage til at behandle symptomer.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com