Højde Vækst i teenagere

August 26


Højde Vækst i teenagere

Drenge og piger har dramatisk anderledes højde vækst som teenagere. Betragtninger drenge vokser mere end 5 inches i alderen 13 og 15 år, piger vokser kun 1,6 inches i løbet af deres teenage år efter at være steget hurtigere end drenge før puberteten. Højde vækst eller mangel deraf ofte har en dybtgående indvirkning på drenges og pigers adfærd, selvværd og social udvikling, i henhold til "Understanding Psychology", et kollegium lærebog.

Preteens

Girls 'preteen vækst er en væsentlig grund til, at drenge teen højde vækst er så meget større. I en alder af 12 år den gennemsnitlige pige er 61,4 inches eller lidt højere end 5 meter, 1 tomme, mens den gennemsnitlige dreng er 60,9 inches, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse er (CDC) 2004 "Mean kropsvægt, højde, og Body Mass Index "rapport. Den gennemsnitlige pige vokser 9,9 inches i alderen 8 and12 år, den gennemsnitlige dreng vokser 8,7 inches.

Årsag

Drenge og piger vokse, når deres hypofyse begynder udskiller store mængder af forskellige hormoner. Disse hormoner "påvirker næsten alle aspekter af den unges liv," ifølge "Understanding Psychology". Disse hormoner forårsage piger til at begynde menstruation og udvikle bryster. Et par år senere, disse hormoner forårsager drenge til at have dybere stemmer og ejakulere. Hormonerne forårsage drenge og piger til at vokse hår på kroppen og har intense seksuelle følelser, rapporterer kollegium lærebog.

Statistik

Den gennemsnitlige 13-årig dreng er 2,2 inches højere end den gennemsnitlige 12-årige - 63.1 inches eller 5 meter 3. Drenge er et gennemsnit 3,2 inches højere som 14-årige og en anden 2,1 inches højere som 15- årige, når de er 5 meter 8 i gennemsnit. På 19 år, er de næsten 5 meter 10, rapporterer CDC.

Den gennemsnitlige 13-årig pige er 62,6 inches, kun 1,2 inches højere end året før. Piger vokse yderligere 1,2 inches i løbet af de næste to år, og er i gennemsnit omkring 5 meter 4 inches fra alderen 15 til 19 år.

Effekt på Boys

Højde vækst har "stor betydning" på livet for teenagedrenge, i henhold til "Understanding Psychology". Kollegiet lærebog rapporterer, at mens højere drenge har højere selvværd, er mere populære og klare sig bedre i sport, kortere drenge "tendens til at blive latterliggjort og opfattes som mindre attraktive." Men kortere drenge klarer sig bedre i skolen og er bedre optrådt fordi tidlige modning drenge er mere tilbøjelige til at være mere brugervenlige med ældre drenge.

Effekt på Piger

Højde vækst har mindre direkte indvirkning på teenagepiger, men piger, der vokser i en senere alder end deres klassekammerater normalt modne senere på andre områder, såsom bryst udvikling så godt. Tidlige maturers har mere selvværd og er mere populære, men de er også drillet mere og få mere uvelkommen opmærksomhed, ifølge "Understanding Psychology" forfatteren Robert S. Feldman. Sene maturers tendens til at være højere som voksne.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com