En Racing Heart & Åndenød efter træning

August 1


En Racing Heart & Åndenød efter træning


Du ved, at motion skulle være godt for dit helbred, og du uden tvivl har forsøgt at komme ind i en regelmæssig rutine. Men når øvelse efterlader dig med en puls og ude af stand til at fange din ånde, er det svært at holde sig til programmet. Forstå, hvordan condition, ernæring og motion udvælgelse indflydelse motion opsving kan hjælpe dig med at træffe valg, der vil ændre den måde din krop reagerer på motion.

Heart And Respiratory Rate

Under langvarig motion, du bruger ilt til at gøre ATP for muskelsammentrækning. Oxygen leveres via lungerne og kardiovaskulære system til de arbejdende celler. Når efterspørgslen stiger, pumper dit hjerte hurtigere og hårdere, og du indånder hurtigere og dybere. Når dine systemer er sunde og raske, denne proces foregår uden problemer, og dit hjerte og lunger vende tilbage til normal hurtigt efter træning. Men nogle ting kan forstyrre din krops evne til at komme sig efter træning.

Post-øvelse Recovery

Den hastighed, hvormed dit hjerte og respirationsfrekvens tilbagevenden til normal, er en markør for hjerte-kar-kondition. I en 2009 undersøgelse offentliggjort i "New England Journal of Medicine," puls opsving efter træning viste sig at være en nyttig indikator for dødelighed. Forbedring af din kondition indebærer regelmæssig daglig motion, der hæver pulsen. American College of Sports Medicine og American Heart Association anbefaler 30 minutter dagligt af moderat intensitet motion og / eller 20 minutter tre dage om ugen med høj intensitet øvelse for optimal hjertesundhed.

Øvelse intensitet og type

Undertiden type motion du vælger, og sværhedsgraden overstiger din kondition. Hvis du tilmelder dig Zumba fordi det ligner sjov men har ikke udnyttet i årtier, og er overvægtig, kan du blive indstilling dig op for fiasko. I stedet begynde med det grundlæggende - rask gang og styrketræning moderat - indtil du forbedre din baseline fitness. Gradvist arbejde hen imod forbedret fitness vil styrke dit hjerte-åndedrætsorganerne og gøre dit træningsprogram lettere at holde fast i.

Nurtition Og Hydration

I en 2009 fælles holdning erklæring fra American College of Sports Medicine, den amerikanske Diætetiske Association og Diætister i Canada, blev det erklæret, at "fysisk aktivitet, sportslige præstationer, og genrejsning efter motion er forstærket af optimal ernæring." Ikke at nære og fugte selv kan have en negativ effekt på motion ydeevne og inddrivelse. Utilstrækkelig forbrug kulhydrat, hvilket fører til lavt blodsukker, utilstrækkelig hydrering og lav hæmoglobin som følge af utilstrækkelig kosten jern, kan alle bidrage til forsinket restitution. Spis en let snack, såsom frugt eller en skål af korn, omkring en time før motion. Drik vand før, under og efter træning. Sørg for at få nok jern ved at spise magert rødt kød og bladgrøntsager grønne grøntsager.

Vejrtrækning og andre faktorer

Andre faktorer, der bidrager til accelereret respiratoriske og puls efter træning omfatter astma, dårlig vejrtrækning teknik og rygning. Under træning, altid etablere en rytmisk vejrtrækning mønster. Vejret dybt, ind gennem næsen og ud gennem munden. Undgå overfladisk vejrtrækning og holde vejret. Hvis du ryger, så prøv at skære ned og til sidst holde op. Hvis du har astma, holde din inhalator på klar under træning. Hvis du er i behandling for en respiratorisk tilstand, rådføre sig med din læge, før du begynder en øvelse program.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com