Overkommelig sygesikring, der dækker Graviditet

August 23


Overkommelig sygesikring, der dækker Graviditet


Selv om mange lande tilbyder gratis eller billig sygeforsikring til alle gravide kvinder, i USA, vordende mødre ofte uforsikret eller underforsikret. Fra 2010, betalte private sundhedsordninger for kun halvdelen af ​​os fødsler på grund af barsel pleje udelukkelser, høje præmier og rutinemæssige afvisninger af graviditet som en "allerede eksisterende tilstand." Hvis du støder på finansielle hindringer for nødvendig sundhedspleje for dig og din baby, er du ikke alene i enten de problemer, du står over for, eller de løsninger, du og dit barn fortjener.

Sundhedsmæssige konsekvenser

Affordable fødselshjælp dækning sikkerhedskontrol mødre og spædbørn liv og sundhed. Mange graviditet skader og dødsfald i USA kan forebygges. De udspringer af en manglende forsikring og hensigtsmæssig, hurtig sundhedspleje adgang, ikke et fravær af moderne sundhedsfaciliteter. En million kvinder årligt føder uden prænatal pleje. Ikke at have prænatal pleje øger dødeligheden for spædbørn femdobbelte og tredobler hastigheden af ​​lav fødselsvægt babyer.

Utilstrækkelig prænatal pleje eventuelle hjælper med at forklare, hvorfor amerikanske kvinder risikerer at dø af graviditet komplikationer mere end kvinder i 40 andre nationer. 1,7 millioner kvinder om året - en tredjedel af alle, der leverer i USA - har graviditet komplikationer, der kan være invaliderende, selv når ikke dødelig. Kvinder og børn, der er minoriteter og fattige uforholdsmæssigt lider alle disse trusler mod liv og helbred.

Menneskerettigheder på spil

Adgangen til fødselshjælp, at overkommelige dækning tilladelser er et spørgsmål om veletablerede universelle menneskerettigheder. En 2010 rapport fra Amnesty International fandt, at USA manglende sikring fødselshjælp adgang for alle krænket retten til livet, den højest opnåelige sundhedstilstand, og frihed fra race og kønsdiskrimination.

Private Market Alternativer

Hvis du allerede har en kommerciel sygeforsikring politik, eller søger en, læse detaljerne omhyggeligt for at se, hvilke ydelser den dækker og udelukker. Hvis du ikke kan få eller har råd til forsikringsdækning for din graviditet, gå videre hurtigt til andre muligheder, så du kan reducere forsinkelser i din prænatal pleje.

Discount sundhedsprogrammer appellere til mange underforsikret eller uforsikrede mennesker. The Consumer Health Alliance, brancheforeningen for disse programmer, understreger, at de ikke er sygesikring planer. For et månedligt gebyr, de giver dig adgang til sundhedsydelser, som udbyder lavere priser. Disse programmer normalt ikke udelukke folk med allerede eksisterende forhold, herunder graviditet.

Statsfinansieret løsninger

I 2014 vil føderalt mandat sundhedspleje ændringer forbyde de fleste private sundhed planer 'afvisninger af graviditeten som en allerede eksisterende tilstand og deres betegnelser for barsel og nyfødte pleje som ekstraudstyr i stedet afgørende. Mellem 2010 og 2014 kan folk afvist af kommercielle forsikringsselskaber være berettiget til allerede eksisterende tilstand forsikring plan, eller pCip at sundhedsreform bringer til hver stat. Du behøver ikke at være lav indkomst at kvalificere sig.

Medicaid og Børnenes Health Insurance Program, eller CHIP, er statsfinansierede sygesikring planer. Medicaid er for lavere indkomst mennesker, er gratis eller har lave præmier og co-betalinger, og udelukker ikke for allerede eksisterende forhold. Børn, gravide kvinder og personer med handicap er mest sandsynligt at kvalificere sig. Medicaid betaler for 42 procent af de amerikanske fødsler, og dækker nu tjenester på fritstående fødsel centre samt hospitaler.

CHIP er en billig plan for børn, hvis familier ikke kvalificere sig til Medicaid, men har ikke råd til privat sygeforsikring. I mange stater dækker gravide kvinder. Nogle stater tilbyder Medicaid eller CHIP til indvandrer gravide og børn opholder sig lovligt i USA Udokumenterede indvandrere kan modtage Medicaid udelukkende til akut behandling.

Andre indstillinger

Spørg din sundhedspleje udbyder om afdragsfrie eller glidende skala betalinger. Se efter gratis eller til nedsat pris pleje i online telefonbøger af American Association of Birth Centers, Landsforeningen af ​​lokale sundhedscentre, Landsforeningen af ​​Frie Klinikker og National sund start Association. Kontakt Maternal Child Health Præsidiets prænatal pleje linje på 1-800-311-BABY / 2229 (engelsk) eller 1-800-504-7081 (spansk). Det er ulovligt for et hospital at slå væk en kvinde i aktiv arbejdsmarkedspolitik, uanset hendes økonomiske situation.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com