Fordele ved Managed Care Health Dækning

August 14

I 1970'erne var de fleste forsikrede amerikanere dækket deres arbejdsgiveres godtgørelse sygesikring planer. Denne form for "gebyr-for-service" forsikring gjorde intet for at tilskynde patienter, læger eller hospitaler for at begrænse sundhedsudgifterne. Snarere skadesforsikring forudsat omfattende fordele med lav patient co-betaler, og refunderes medicinske udbydere for hver og service, de leveres. Managed pleje opstod i 1980'erne som reaktion på overdreven sundhedsudgifterne. Denne type forsikring er afhængig af konkurrencen på markedet for at begrænse omkostningerne.

Managed Care Fordele

Førende sundhed økonom, Paul J. Feldstein, beskriver "moral hazard", som den overdrevne demand tjeneste, der opstår, når folk betaler så lidt for lægebehandling, som de ikke har nogen bekymring for omkostningerne. Managed sundhedspleje dækning er designet til at fjerne denne forbrugeradfærd.

Ifølge Feldstein, forvaltes pleje er også struktureret til at afskrække læger fra at udføre unødvendige test og procedurer, og for at afslutte leverandør-induceret efterspørgsel som følge når udbydere føler ingen finanspolitiske ansvar at begrænse tjenester.

Fortalere for forvaltes pleje hævder, at det fremmer en effektiv fordeling af medicinske ressourcer ved at fokusere på kvaliteten af ​​pleje i stedet for kvantitet. Når godtgørelse for tjenesteydelser ikke er sikret, læger og andre udbydere af sundhedsydelser er mere tilbøjelige til at vælge de bedste diagnostiske evalueringsredskaber og anbefale gennemprøvede behandlingsmetoder.

Managed Care Techniques

Begrænsning provider-netværk er en måde, der forvaltes pleje sundhed planer reducere omkostninger og fremme konkurrencen på markedet. Der er tre primære typer af managed care organisationer: sundhed vedligeholdelse organisationer (HMOs), foretrukne leverandør organisationer (offentlige posttjenester) og point-of-service (POS) planer. HMO tildeler den primære læge til opgave at "gate-føring." Det vil sige, patienterne skal henvises til behandling af specialister. HMOs, den mest restriktive af de administrerede pleje organisationer, mistede popularitet i 1990'erne på grund af voksende offentlig kritik og negativ opmærksomhed i medierne. Posttjenester og forsyningspligt vundet fordel ved at give patienten større adgang til out-of-netværk udbydere. Som HMOs, disse planer incitamenter og rabatter for opholder sig inden for den godkendte udbyder netværk.

Udnyttelse management, eller UM, er en anden økonomisk styring teknik, der anvendes af managed care organisationer. UM er forhåndsgodkendelse for tjenesteydelser.

Forvaltes pleje organisationer inkorporerer sædvanligvis godkendte lægemiddel formularies i deres planer. Forsikringsselskaberne forhandle lavere priser med store farmaceutiske virksomheder til "bære" bestemt receptpligtig medicin.

Innovative Omkostningsbegrænsning

I de seneste år, forvaltes pleje sundhed planer har udviklet nye teknikker til at spare sundhedspleje dollars. Tidlig indgriben kroniske sygdomme, brug af videnskabeligt dokumenterede bedste praksis behandlingsstandarder, elektroniske patientjournaler, og udbyder rapport kort er et par fælles omkostningsbesparelser metoder i brug i dag. Innovation af høj fradragsberettigede, forbruger-drevet sundhedspleje (CDHC) planer er at flytte ansvar og finansielle risiko for sundhedspleje vedligeholdelse og forvaltning til patienten.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com