Fordele ved Damiana Tea

August 7


Fordele ved Damiana Tea


Den Damiana busk vokser i overflod i hele Mexico, Sydamerika og dele af det sydvestlige USA. Memorial Sloan Kettering Cancer Center, eller MSKCC, bemærker, at dyreforsøg har vist te besidder angstdæmpende, elskovsmiddel og blod-sukker regulerende egenskaber. Andre fordele ved Damiana er blevet videnskabeligt påvist hos mennesker, dog, og stammer fra anekdotiske beviser baseret på te traditionelle anvendelser.

Aphrodisiac

Damiana te bedst kendt som en seksuel stimulans, og er ofte foreslået for lav sexlyst, især hos kvinder. Dyreforsøg har vist det forbedret potens i impotente rotter, men gjorde intet for rotter, der ikke oplevede seksuel dysfunktion, bemærker alternativ medicin ekspert og læge Dr. Ray Sahel. Dens anvendelse som et afrodisiakum går tilbage til tidspunktet for de gamle Maya stammer i Mexico.

Blood Sugar forordning

Dyreforsøg viser Damiana kan hjælpe med at regulere blodsukkeret, hvilket gør det til et potentielt nyttigt supplement til diabetikere. På grund af denne mulige effekt, det MSKCC advarer mod at bruge urten i kombination med andre lægemidler, der regulerer blodsukkeret, da dette kan føre til en farlig fald i blodsukkeret.

Hovedpine

Damiana har også en lang historie for traditionel anvendelse til behandling af hovedpine. Drugs.com, et websted, der syntetiserer oplysninger fra Lægens Desk Reference og andre officielle medicinske tekster, konstaterer, at mennesker i Caribien indånde dampene fra Damiana te til behandling af hovedpine.

Andre anvendelser

Damiana te er også blevet anvendt til at helbrede seng befugtning. Dens vanddrivende egenskaber kan hjælpe med nyrelidelser. Den MSKCC forklarer, at damiana te har været anvendt til behandling af angst, menstruelle problemer, forstoppelse og seksuelt overførte sygdomme.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com