Effekten af ​​Rogaine om kvinder med Alopecia

August 25


Effekten af ​​Rogaine om kvinder med Alopecia


Alopecia, eller hårtab, kan være arvet, og kaldte androgen alopeci, eller kan være forårsaget af en autoimmun sygdom, og derefter kaldes alopecia areata. Det påvirker både mænd og kvinder, og i tilfælde af alopecia areata kan præsentere sig selv i barndommen ifølge University of Maryland Medical Center. Rogaine, et aktuelt minoxidil løsning, er ofte bruges til at fremme ny hårvækst. Da kvinder har tendens til at være mere følsomme over Rogaine end mænd, er lavere doser anbefales normalt.

Rogaine

Rogaine er et varemærke for topiske minoxidil produkter fås i forskellige styrker for mænd og kvinder. Minoxidil er en nitrogenoxid-forbindelse, der først blev udviklet som en oral medicin til at kontrollere forhøjet blodtryk. Hvornår fik patienter oral minoxidil blev det observeret, at de ofte har oplevet øget kropsbehåring vækst, og så en aktuel løsning blev udviklet til hovedbunden. Dens virkningsmekanisme er ukendt, men ifølge alopecia areata Info det menes at forlænge varigheden af ​​hårvækst cyklus.

Brug af Rogaine

Rogaine for kvinder er FDA-godkendt til brug på hovedbunden ved alopeci syge. Anvende det direkte til hovedbunden med en pipette eller spray, og massér det med fingrene. Det bør overlades til 40 minutter til fire timer, og derefter skylles ud. Det er vigtigt, at Rogaine være i kontakt med hovedbunden selv og ikke kun omkring hår for at være effektiv. Ifølge MedlinePlus, kan du se tegn på nye hårvækst i 12 uger.

Bivirkninger

Minoxidil er generelt godt tolereret. De mest almindelige bivirkninger er kløe og rødme på påføringsstedet. Alopecia areata Info rapporterer, at der er rapporteret tilfælde af unormal facial hår vækst; en bivirkning, der anses for at være et større problem for kvinder end for mænd. Bivirkninger forsvinder, når minoxidil ophører. Sjældne men potentielt alvorlige bivirkninger af Rogaine omfatter et fald i blodtrykket, øget hjertefrekvens, brystsmerter, åndenød og væskeretention.

Alopeci psykologiske effekter

Mens alopecia anses for at være en godartet tilstand, at det ikke ser ud til at forårsage sygdom, kan dens psykologiske virkninger være ødelæggende for kvinder. De fleste kulturer i verden placere en stor vægt på æstetiske skønhed, som er sjældent forbundet med hårtab hos kvinder. Derfor mange kvinder med alopeci søge medicinsk behandling, uanset risiciene, i et forsøg på at passe ind i de samfundsmæssige normer.

Overvejelser

Det vides ikke, om eller ikke aktuelt Rogaine udskilles i modermælken; oral minoxidil har vist sig at gøre det, ifølge AndrogeneticAlopecia.com. Dens virkninger på det udviklende foster og barn er ikke blevet vurderet. Som sådan er brugen af ​​Rogaine ikke anvendes under graviditet og / eller ammer.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com