Den Carb Count i æbler

August 14Uanset om din favorit er Red Delicious, Granny Smith, Cortland, Gala eller en anden sort, æbler er en mangeårig dagligt syn i den amerikanske kost. Æbler består af cirka 85 procent vand og 12 procent kulhydrater, frugt- sukker og fibre. Selvom forskellige sorter har forskellige varianter og teksturer, carb tæller er nogenlunde tilsvarende i æbler af samme størrelse.

Total Carbs

Kulhydrater er en gruppe af kemikalier, som indbefatter simple sukkerarter, stivelse og plantefibre. FDA mandater, at de "samlede kulhydrater" værdi anført i ernæring fakta for alle fødevarer omfatter alle tre former for kosten kulhydrater. En medium-størrelse æble, omkring 3 inches i diameter, giver dig ca. 25 gram total kulhydrater. En stor æble, ca. 3 1/4 inches i diameter, indeholder næsten 31 gram total kulhydrater. Da kun få mennesker bruger et målebånd til at bestemme diameteren af ​​et æble, måle bredden af ​​din håndflade hjemme og estimere frugt størrelse mens shopping ved at sammenligne det til din håndflade.

Sugar Carbs

Den naturlige sukkerarter fructose og saccharose tegner sig for cirka 75 procent af kulhydrater i æbler. En stor æble indeholder ca. 23 g sukker; et medium æble indeholder 19 gram. Selv æbler indeholde en betydelig mængde af naturligt sukker, er de et lavt glykæmisk indeks fødevarer. Det betyder, at spise et æble er usandsynligt, at forårsage en væsentlig stigning i blodsukkeret. Valg lavt glykæmisk indeks fødevarer til hjælpe med at kontrollere dig blodsukkerniveau er især vigtigt, hvis du har diabetes mellitus eller prædiabetes.

Fiber Carbs

Fiber bidrager til den samlede kulhydrat tæller i æbler, om end i langt mindre grad end sukker. Et stort æble giver dig cirka 5,4 gram kostfibre; et medium æble indeholder 4,4 gram. Æbler indeholder både opløselige og uopløselige kostfibre, hver med betydelige sundhedsmæssige fordele. Uopløselige fibre holder vand i dine tarme og hjælper med at holde din tarm bevæger sig regelmæssigt. Opløselige fibre kan medvirke til at reducere din kolesterol i blodet ved at fange fedt i din tarm og forhindre dem i at blive absorberet i blodbanen. Sænke dit kolesterol i blodet, kan medvirke til at reducere din risiko for hjertesygdomme og slagtilfælde. Fordi meget af fibre, vitaminer og mineraler i æbler er indeholdt i skræl, bør du spise både kød og skræl.

Kalorier

Der kun indeholder små mængder af protein og fedt, stort set alle de kalorier i æbler kommer fra deres kulhydratindhold. Et medium æble giver dig ca 95 kalorier af energi; et stort æble giver omkring 115 kalorier. En 8-ounce glas æblejuice har omtrent samme antal kalorier og de samlede kulhydrater som en stor æble, men indeholder mere sukker og mindre kostfibre.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com