Blood Sugar i type 2 diabetes

July 10


Blood Sugar i type 2 diabetes


Personer med type 2-diabetes kan enten ikke producerer hormonet insulin, kan ikke producere nok af det, eller kan ikke behandle det ordentligt. Insulin styrer mængden af ​​glucose eller sukker, i blodet, så diabetikere er i risiko for vilde udsving i blodsukkeret, der kan være farlige for både langsigtede og kortsigtede sundhed. I mange tilfælde blodglucoseniveauer hos type 2 diabetikere kan styres gennem kost og motion, men i nogle tilfælde, medicin eller insulininjektioner kan være nødvendigt.

Overvågning blodsukker

Personer med type 2-diabetes kan bruge et hjem blod skærm til at holde styr på, hvordan måltider, snacks, motion, stress og medicin påvirker deres blodsukkerniveau. Test med et hjem blodsukker skærm indebærer at tage en pin-pik af blod fra en fingerspids og placere den på en stribe til skærmen for at læse og analysere. Hvis du spore din blodsukker derhjemme, registrere resultaterne, så du og din læge kan designe en kostplan, der virker for dig.

Hyperglykæmi

Hyperglykæmi, eller højt blodsukker, er en af ​​de diagnostiske kriterier for diabetes. Hvis dit blodsukker er over 126 mg / dl efter en otte timers hurtigt eller over 200 mg / dl to timer efter at tage en oral glukose løsning, indikerer dette diabetes. Et blodsukker niveau over 240 mg / dl bør rapporteres til en læge, som kan beslutte, du har brug hospitalsindlæggelse for at få det niveau ned. Hyperglykæmi kan normalt forebygges ved at følge en passende kost, motion regelmæssigt og tage medicin eller insulin som anvist. Hyppige højt blodsukker aflæsninger indikerer et behov for en ændring i din diabetes behandling plan.

Hypoglykæmi

Hypoglykæmi, eller lavt blodsukker, er en anden bekymring for diabetikere. Hypoglykæmi kan opstå, når en type 2 diabetiker går i lang tid uden at spise eller udøver en masse uden at forbruge tilstrækkelig mad til magten aktivitet. Tager for meget medicin eller insulin kan også forårsage hypoglykæmi. Et niveau på 70 mg / dl eller lavere betragtes hypoglykæmiske. En diabetiker oplever hypoglykæmi bør indtage noget, der indeholder 15 g af simple kulhydrater så hurtigt som muligt, så som druesukker, hårdt slik, en sodavand, frugtsaft eller honning.

Blodsukkerkontrol

Diabetes Management indebærer at få kontrol over dine blodsukkerniveauer. Spise mindre måltider oftere og forbruge små snacks mellem måltider kan hjælpe med at forhindre spidser i blodsukkerniveauet. Spredning indtagelsen af ​​kulhydrater i løbet af dagen, vælger fuldkornsprodukter carbs og forbruge kulhydrater i måltider, der også indeholder protein kan også hjælpe med at holde blodsukkeret stabilt.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com