Bivirkninger fra African Mango ekstrakt

July 9


Bivirkninger fra African Mango ekstrakt


Frøene ekstrakt af Irvingia gabonensis, kendt som afrikansk mango, er markedsført som et supplement til vægttab. Nogle undersøgelser tyder på det kan have beskedne gavnlige virkninger på vægttab og på kolesteroltal, selv om forskningen er begrænset. Kontakt en kvalificeret sundhedspleje udbyder, før du tager afrikansk mango-frø ekstrakt.

Vægttab Fruit?

Den afrikanske mango træ vokser i tropiske skove i Afrika, og landmændene på det kontinent også dyrke det for frugt og medicin. Frøet indeholder opløselige fibre, der fungerer som en bulk-dannende afføringsmiddel. Denne type fiber er almindeligt som en fedme behandling, ifølge en undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet "lipider i Sundhed og Sygdom" i 2005. Psyllium og glucomannan, andre typer af plantefibre, kan også være inkluderet i slankemidler.

Forskningsgruppen Bag Frugt

De 2005 "lipider i Sundhed og Sygdom" undersøgelse og en anden offentliggjort i dette tidsskrift i 2009, vurderet effektiviteten af ​​Irvingia gabonensis frø til vægttab. I undersøgelsen fra 2005, tog 28 deltagere tre 350-milligram kapsler af tillægget tre gange om dagen i en måned, mens 12 deltagere tog placebo. Den gennemsnitlige legemsvægt af behandlingsgruppen faldt med ca. 5 procent og af placebogruppen med ca. 1 procent, en statistisk signifikant forskel. Deltagere, der Irvingia gabonensis også oplevet et betydeligt fald i total kolesterol og triglycerid i blodet. Undersøgelsen 2009 også fundet gavnlige virkninger.

African Mango Bivirkninger

I løbet af de 2009 "lipider i Sundhed og Sygdom" studie, nogle deltagere rapporterede hovedpine, gas og søvnproblemer. Forekomsten af ​​bivirkninger var ens i både gruppebehandling og placebogruppen, dog. Den Drugs.com hjemmeside rapporterer yderligere milde bivirkninger forbundet med afrikansk mango i kliniske forsøg, herunder mundtørhed, gastrointestinale problemer og influenzalignende symptomer.

Allergi og Lægemiddelinteraktioner

Det er muligt at have en allergisk reaktion på afrikansk mango, så ikke tage ekstraktet, hvis du har allergi eller følsomhed over for nogen dele af planten. På grund af begrænset forskning, mulige interaktioner med lægemidler, er teoretisk ifølge Drugs.com site. Den fiber i afrikanske mango kan forsinke mave tømning, hvilket kan ændre virkningen af ​​receptpligtig medicin. Supplementet kan også forværre bivirkninger af lægemidler, der behandler diabetes, forhøjet kolesterol og fedme.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com