E & Vitamin Aging Skin

July 10


E & Vitamin Aging Skin


Mens hudens ældning er en naturlig proces, kan solen, cigaretrøg og forurening fremskynde aldring, gør din hud synes mere rynket og tynd. Disse ældningstegn er typisk årsagen til øgede frie radikaler i kroppen. Frie radikaler bidrage til for tidlig opdeling af dine hudceller. Når du har frie radikaler i dit system, kan antioxidanter bekæmpe og neutralisere deres virkninger. En effektiv antioxidant findes i mange af dine fødevarer - vitamin E.

Vende lysbeskadigelse

Solens stråler kan skade huden og forårsage alder pletter og rynker til at udvikle sig. E-vitamin og C-vitamin anses for at være nogle af de bedste antioxidant solskader kæmpere. A 2001 undersøgelse offentliggjort i "Journal of Dermatology Treatment" fandt, at hud, der optrådte synligt alderen havde 39 procent mindre E-vitamin koncentreret på huden end yngre hud. Ved at øge mængden af ​​E-vitamin i din kost, kan du være med til at bekæmpe ældning.

Sund Kombination

Ved anvendelse i kombination i en solcreme, E-vitamin og C-vitamin reducerer de skadelige virkninger af ultraviolet B stråler. Det er de typer af stråler, der kan solskoldning huden, skader de ydre lag af huden og bidrager til fremtidige rynker. Kombinationen af ​​E-vitamin og C reducerer også de skadelige virkninger af tobak og ultraviolet A stråling, som også forårsager rynker.

Hvordan man får det

Hvis du er klar til at sætte vitamin E til at arbejde for din hud, kan du finde det naturligt i mange fødevarer. For at opfylde dit daglige vitamin E behov, forbruge 15 mg om dagen, hvis du er ældre end alder 14. Fødevarer, der indeholder E-vitamin omfatter mandler, solsikkefrø, jordnøddesmør, spinat, broccoli, kiwier, mango og tomat. Mere er ikke altid bedre. Forbrugende eller tage kosttilskud på over 1.000 mg om dagen kan forårsage uønskede bivirkninger, herunder let blødning.

Vitamin E som en creme

Vitamin E er ikke kun et vitamin, du kan spise - det er også et vitamin du kan anvende som en creme til din hud. Hudpleje produkter, især fugtighedscreme, er fremstillet med vitamin E. Dette skyldes vitamin E egenskaber kan være effektive til at reparere ru, tør hud, der kan gøre dig se ældre.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com