Videnskabelige fordele af Olive Leaf Extract for Disease

July 25


Videnskabelige fordele af Olive Leaf Extract for Disease


Olive bladekstrakt har været anvendt medicinsk i egyptiske og Middelhavet kulturer i tusinder af år, ifølge hjemmesiden Curezone.com. Gamle egyptere brugte oliven blade som en del af mumificering proces og den første konto på at blive brugt til medicinske formål var i England i 1854. Moderne forskning har bekræftet mange af de traditionelle anvendelser for oliven blade ekstrakt.

Smertestillende

Olivenbladsekstrakt blev vist at have analgetiske egenskaber i en 2010 "Journal of Ethnopharmacology" undersøgelsen. Doser fra 50 mg per kg legemsvægt op til 200 mg per kg legemsvægt var effektiv til at reducere smerter. Derudover olivenbladekstrakt forbedret virkningen af ​​morfin i undersøgelsen. Forskerne konkluderer, at Olivenbladsekstrakt er nyttige til behandling eller styring af smertefulde tilstande.

Kræft

Egenskaberne anticancer af oliven blade ekstrakt blev testet i en 2010 "International Journal of Cancer" studie. Melanoma, en form for hudkræft, blev undertrykt af olivenbladekstrakt, som havde sin virkning ved at forstyrre cancer cellemembraner og ødelægger det genetiske materiale af cellerne. Forskerne konkluderede stærkt potentiale anticancer for olivenbladekstrakt, men advarede om, at når de anvendes i kombination med forskellige former for kemoterapi det forbedrede nogle og inhiberede virkningerne af andre.

Metabolisk syndrom

Metabolisk syndrom er en gruppe af symptomer, herunder øget blodtryk, forhøjet insulin og cholesterolniveauer og abdominale fedtdepoter, der øger risikoen for hjertekarsygdomme, slagtilfælde og diabetes, ifølge Mayo Clinic. En 2010 undersøgelse i "Journal of Nutrition" fodret rotter kostvaner, der inducerede metabolisk stress, herunder forhøjet abdominal og hepatisk fedtaflejring, kollagenaflejring i hjerte og lever, unormale kolesteroltal, nedsat glukosetolerance og hypertension. Efter 16 uger gruppen fodret oliven blade ekstrakt sammen med dårlig kost havde forbedret kardiovaskulære og metaboliske skilte ved sammenligning med den gruppe, der ikke har modtaget den oliven blade ekstrakt.

Antioxidant

Forbindelser kendt som fenoler i oliven blade ekstrakt viste sig at have en betydelig antioxidant evne, ifølge en 2010 "Bioresource Teknologi" studie. Alle de testede fenoler var effektive mod frie radikaler og også udstillet virkninger svarende til en antioxidant kaldet superoxiddismutase. Derudover den kombinerede virkning af forbindelserne var signifikant større end deres individuelle virkninger.

Lever Beskyttende

Den aktive bestanddel oleuropein i oliven blade ekstrakt havde en beskyttende virkning i en 2010 "Patologi" undersøgelse af leversygdom steatohepatitis, en alkoholfri sygdom akkumulere fedtaflejringer i leveren. Efter 23 uger på blade ekstrakt kost oliven-, rotter med svarende til steatohepatitis, der fik 100 mg per kg legemsvægt viste forbedring i anti-oxidative aktivitet og forbedret fedtsyresyntese i leveren.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com