Hvor mange daglige Carbs Skal jeg spise?

July 7


Hvor mange daglige Carbs Skal jeg spise?


Kulhydrater indeholder essentielle kostfibre, stivelse og sukker, som bidrager til den samlede fysiske sundhed. Spise kulhydrater forsyner din krop med glukose, også kendt som blodsukker, som giver din krop, hjerne og nervesystem energi til at fungere og udføre korrekt. Da kroppens No. 1 energikilde, du har brug for et vist antal kulhydrater hver dag for at holde dit system kører.

Anbefalinger

Mængden af ​​kulhydrater, du har brug per dag, afhænger af faktorer som din alder, aktivitetsniveau og generelle kalorie behov. Den amerikanske regerings 2010 Dietary Guidelines for amerikanerne anbefale at gøre carbs tæller i ca. 45 til 65 procent af dit daglige kalorieindtag, eller mindst 130 g om dagen. Den amerikanske Diætetiske Association bemærker, at 130 g leverer det laveste beløb af blodsukker er nødvendig for typiske hjernefunktion, og bruger mindre end 130 g kan ikke anbefales. For en typisk 2.000 kalorie diæt, 45-65 procent kulhydrater tilføjer op til et sted mellem 225 og 325 g kulhydrater om dagen.

Overvejelser til diabetikere

Diabetikere har forskellige kostbehov, der ofte varierer fra person til person. Generelt American Diabetes Association foreslår cirka 45 til 60 g kulhydrater pr måltid, eller ca. 135-180 g alt pr dag, for dem med type 2-diabetes, der starter en carb-optælling kost. Disse henstillinger kan imidlertid ikke være egnet til alle diabetikere,. På grund af dette, foreslår American Diabetes Foundation tale med din læge eller en registreret diætist til at formulere en madplan, der virker for dig.

Valg Sunde Carbs

Vær opmærksom ikke bare på mængden af ​​kulhydrater du spiser, men også typen. Fødevarer med tilsat sukker, såsom kager, tærter, donuts og cookies indeholder simple kulhydrater, men de indeholder også overskydende kalorier og få næringsstoffer. Den amerikanske Diætetiske Association foreslår at begrænse fødevarer med tilsat sukker, såsom high-fructose corn syrup til højst 25 procent af dit daglige kalorier. For optimal ernæring, spise flere gode kulhydrater såsom hele korn fødevarer, frugt og grøntsager.

Low-Carb kostvaner

Low-carb diæter til vægttab grænseværdier grøntsager, frugt og fuldkorn til fordel for protein og fedt. På en typisk low-carb diæt, kan du forbruge overalt fra 20 til 100 g kulhydrater om dagen - godt under den anbefalede daglige tilførsel. MayoClinic.com bemærker, at disse kostvaner kan udgøre en sundhedsrisiko for nogle mennesker, og kan også forårsage ernæringsmæssige mangler. Hvis du overvejer at gå på en lav-kulhydrat diæt for vægttab, så tal med en registreret diætist eller læge for at uddanne dig selv om både fordele og risici ved reduceret kulhydratindtagelse.


© 2018 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com