Er Tyrkiet Bacon bedre for din sundhed end almindelig Bacon?

July 13


Er Tyrkiet Bacon bedre for din sundhed end almindelig Bacon?


For mange mennesker, duften af ​​bacon stegning i en gryde er ren himlen. Bacon er spist med morgenmad måltider og som ingrediens i salater, men der er bekymring for, at den høje fedt og natrium indhold er ikke sundt. Mange virksomheder har fået ordet, og tilbyder nu kalkun bacon, en lavere natrium, lavere fedt alternativ til svinekød bacon. Flere virksomheder sælger nu kalkun bacon. Mens Tyrkiet bacon ikke betragtes som en samlet sund mad, det stakke op lidt bedre i antal spil i forhold til svinekød bacon.

Overvejelser

Mens kalkun bacon afgjort indeholder mindre fedt og natrium end almindeligt svinekød bacon, betyder det ikke, det er en sund mad. Det er en smule sundere, men begge typer af bacon er forarbejdet kød, der er hærdet med natriumnitrat. En undersøgelse foretaget af det amerikanske Institute for Cancer Research viste klart, at regelmæssigt spise forarbejdet kød, der indeholder natrium nitrater, herunder Tyrkiet bacon og regelmæssig bacon, øger risikoen for at udvikle visse kræftformer. Tyrkiet bacon og regelmæssig bacon nydes bedst lejlighedsvis, og bør ikke være en del af din daglige kost.

Kalorier og proteiner

Den portionsstørrelse angivet til kalkun bacon og regelmæssig bacon er et stykke, men det er en smule bedrager. Når kogte, en ounce af kalkun bacon stadig en ounce, men regelmæssig bacon mister omkring halvdelen af ​​sin vægt under tilberedningen. Et udsnit af kogt svinekød bacon, vejer 8 g, indeholder 42 kalorier, mens en skive af Butterball kalkun bacon, på 14 g, indeholder 25 kalorier. De fleste mennesker har mere end én skive bacon ad gangen. Det betyder en typisk side af tre stykker af svinekød bacon har 126 kalorier og kalkun bacon har 75 kalorier. Tyrkiet bacon og regelmæssig bacon begge indeholder protein. Der er 2 g protein per skive kalkun bacon, og 3 g pr skive i regelmæssig bacon.

Fedtstoffer

Butterball opregner en skive sin kalkun bacon med 1,5 g total fedt, hvoraf 0,5 g er mættet fedt. Dette betyder tre stykker har 4,5 g total fedt og 1,5 g mættet fedt. Et stykke eller almindelig bacon har 3 g total fedt, med 1 g mættet fedt, hvilket betyder tre stykker indeholder 9 g total fedt med 3 g mættet fedt. The American Heart Association anbefaler at begrænse dit daglige indtag af fedt til 25 til 35 procent af den samlede kalorier og mættet fedt til mindre end 7 procent. Indtagelse en masse mættet fedt øger risikoen for at udvikle hjerteanfald og slagtilfælde.

Natrium

Regelmæssig bacon har 192 mg natrium pr skive; tre skiver indeholder 576 mg natrium. Smørkugle kalkun bacon har en lidt mindre natrium, med 135 mg pr skive, hvilket svarer til 405 mg natrium i tre stykker. Natrium er et vigtigt næringsstof, der skal opnås gennem kosten, da det ikke er fremstillet af kroppen. En sund voksen kun brug for omkring en teskefuld om dagen, eller 2.300 mg. Hvis du har en hjertesygdom, skal du begrænse din natrium indtag til mindre end 1.500 mg om dagen.


© 2018 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com