ERRIN Side Effects

July 24

ERRIN er en af ​​de mange mærker af progestin oral antikonception: ". Den pille" Det er en lav-dosis form for medicin, der vides skiftevis som progestin-piller eller minipills. De stopper æggestokkene æg udvikle fuldt dermed forhindre graviditet. ERRIN også tykkere slim i livmoderhalsen, hvilket gør det vanskeligere for mandlige sædceller til at befrugte æg. Det er en receptpligtig medicin.

Alvorlige bivirkninger

Tal med din læge, så snart du kan, hvis du er berørt af alvorlige bivirkninger fra at tage ERRIN p-piller. Ifølge Mayo Clinic, de mere almindelige sorter af alvorlige bivirkninger fra progestin-piller omfatter en stigning i mængden af ​​blødning under menstruation, lettere eller tungere blødning mellem perioder eller i alt ophør af menstruation. Mindre almindelige alvorlige bivirkninger omfatter brystmælk, som er forøget eller uventet, udslæt på huden eller mental depression. Der har også været andre alvorlige indberettede bivirkninger, men forekomsten er ukendt. Virkningerne omfatter hvæsen, mens vejrtrækning, hoste, trykken for brystet, åndenød, synkebesvær, takykardi (øget hjertefrekvens), hævelse eller smerter i ben eller arme, der ikke er relateret til at få ondt, nældefeber eller kløe og hævelse i nærheden øjne eller på tungen eller læber.

Midlertidige bivirkninger

Da ERRIN væsentlige påvirker den måde, din reproduktive system fungerer, vil din krop har brug for at vænne sig til lægemidlet. Mens dette sker, kan du opleve bivirkninger fra det, der forsvinder jo mere du bruger den. De mere almindelige af disse omfatter at tage på, kramper i maven, opkastning, mavesmerter, unormal svaghed, diarré, unormal træthed, kropslig træthed, hævede fødder, hævede ankler eller hævelser i ansigtet, svimmelhed, kvalme, humørsvingninger og en let hovedpine. Mindre almindelige midlertidige bivirkninger omfatter søvnløshed, acne, nedsat libido, ømhed eller smerter i brysterne, hårtab på hovedbunden, ansigt eller krop, hud pletter, der er brune og kropslig rødmen, også kendt som hedeture.

Tilbagetrækning bivirkninger

Hvis du ophøre med at bruge ERRIN, kan der være nogle bivirkninger fra kroppen udtræden af ​​medicin. Din læge har brug for at vide, hvis du oplever nogen af ​​disse. De omfatter løbende menstruation, der er unormal for dig, ophør af menstruation eller en forsinkelse i den tid, du forventer at være frugtbar igen.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com