Hasselnød Olie Bruger

June 16


Hasselnød Olie Bruger


Hasselnød olie er et luftfartsselskab olie lavet af ristede, presset hasselnødder. Det har en bleg gul farve og absorberer let ind til huden, når de påføres topisk. Det har en nøddeagtig, noget sød smag og en mild aroma. Hasselnøddeolie anvendes til en lang række hudplejeprodukter applikationer, og kan også anvendes i madlavning.

Kulinariske anvendelser

Brændt hasselnød olie søde smag og karakteristisk aroma gør det et værdifuldt supplement til dit hjem spisekammer. Det kan anvendes i en række af salatdressinger, især vinaigrettes ifølge La Tourangelle hjemmeside. Dens smag fungerer godt med citrusfrugter, hindbær og andre naturligt søde fødevarer. Det kan også anvendes som en erstatning for olivenolie i pesto - det let absorberer krydret smag af basilikum.

Massageterapi

Hasselnød olie kan anvendes til at smøre huden under massage terapi sessioner. Da det let trænger hudvævet, det hjælper med at holde huden blød og elastisk ifølge Eco Planet hjemmeside. Det absorberer dufte fra æteriske olier, når de blandes, hvilket bidrager til dens værdi som en massage olie. Massagen Modtageren modtager både hud-blødgørende fordele af hasselnød olie og beroligende fordele fra de æteriske olier.

Hjemmelavet Skin Cremer

Du kan bruge hasselnød olie som base for hudcremer og lotions, bemærker den naturlige skønhed hjemmeside. Det kan anvendes som en ingrediens i naturlige hjemmelavede ar cremer. Denne olie modstår ødelægge, så du kan holde dine hjemmelavede hudcremer længere. Hasselnød olie er rig på vitamin E og essentielle fedtsyrer. E-vitamin kan medvirke til at reducere forekomsten af ​​arvæv.

Fedtet hud Remedy

Ud over sine andre hud anvendelser kan hasselnød olie hjælpe korrekt fedtet hud. Det er en mild astringerende, der kan hjælpe stramme porer og regulere udskillelsen af ​​olie af huden kirtler ifølge Eco Planet hjemmeside. Hasselnød olie kan tilsættes til sæbe, hår produkter, badeolier og cremer til at kontrollere overskydende olie.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com